Keystone logo
UNINFORM

UNINFORM

UNINFORM

Introduktion

UNINFORM GRUPPEN

UNINFORM Group, anerkendt og akkrediteret national Business School engageret i over 25 år inden for videregående uddannelse og innovation af træningsprocesser, opererer med anerkendt autoritet ved at tilbyde prestigefyldte postgraduate masters inden for turisme, kvalitet, sikkerhed, miljø, energi , Marketing Digital og Communication, i begge dets kontorer i Rom og Milano.

Referencer

 • UNINFORM er en uddannelsesinstitution med over tyve års erfaring
 • UNINFORM er akkrediteret til LAZIO-regionen for professionel træning, løbende uddannelse, grundlæggende vejledningstjenester, specialistvejledningstjenester, akkompagnement og jobstøttetjenester - Bestemmer nr. D1558 / 09
 • UNINFORM har opnået ISO 9001: 2008 kvalitetscertificering for design og levering af højere specialiserede professionelle uddannelsestjenester. Certifikat nr. 184076 Bureau Veritas
 • UNINFORM er akkrediteret af EBAFOS - Bilateralt organ for uddannelse og sikkerhed til udbud af uddannelseskurser i henhold til statsregionsaftaler
 • UNINFORM er medlem af ASFOR - Italian Association for Management Training.

Som en tværfaglig struktur, der har fungeret siden 1996, er UNINFORM Groups uddannelsestilbud officielt akkrediteret til Lazio-regionen for videregående uddannelse og er samtidig certificeret af Bureau Veritas i overensstemmelse med UNI EN ISO 9001: 2008. Takket være det konsoliderede og omfattende væld af erfaring, professionalisme og viden opnået gennem årene både inden for uddannelse og konsulentaktiviteter, tilbyder UNINFORM Group kvalificerede ydelser af:

 • Universitetsskole og Handelshøjskole
 • Informationsteknologi og teknologioverførsel
 • Erhvervs- og juridisk rådgivning

Hver af disse tjenester er rettet mod udvikling og konsolidering af ledelsesmæssige færdigheder og specialiserede faglige færdigheder, der er i stand til betydeligt at øge både individets og virksomhedens konkurrenceevne som helhed (se referencer). UNINFORM Groups virksomhedsstruktur består af følgende juridiske enheder: UNINFORM Group: Management and Entrepreneurial Training School, Training & Development: Management Consulting Company, Giordano & Partners Advokatfirma: High Tech Forum Legal, Commercial and Financial Consultancy Firma: Konsortium for innovation og teknologioverførsel, Akademigymnasiet: Universitetets Studiecenter

Høj formation

Som en ledelses- og iværksætteruddannelsesskole er UNINFORM Group forpligtet til at forbedre menneskelig kapital, rettet mod at udvikle en moderne ledelseskultur gennem skabelsen af højt kvalificerede mestre og udøvende mastere.

Ledelsesrådgivning

UNINFORM Group benytter sig af et bredt netværk af associerede fagfolk, omhyggeligt udvalgt fra ledelsesmæssige og akademiske områder, gennem kriteriet om den højeste kvalitet og den højeste faglige kompetence; et team af mennesker dedikeret ikke kun til strategisk og organisatorisk rådgivning, men også til succesen for italienske virksomheder med et stærkt internationalt kald.

Juridiske tjenester

I denne sammenhæng intervenerer UNINFORM Group direkte med specialiserede fagfolk, der er indskrevet i de relevante ordensroller og bistår virksomheder i alle faser vedrørende kontrakter, virksomhedsopkøb, virksomhedsteknik, forfatning, virksomheds- og tillidsledelse, protektion i internationale tvister og voldgift og meget mere .

HTFORUM - High Tech Forum

UNINFORM Group foreslår sig selv som en reel drivkraft for forandring for alle de virksomheder, der fokuserer på teknologisk innovation som et middel til at forbedre, optimere deres produktionsdynamik. Faktisk leverer vi et væld af information, data og undersøgelser, der er særligt målrettet mod "state of the art" af de mest moderne og innovative teknologier.

Universitetsuddannelse

UNINFORM Group har forbedret den professionelle erfaring hos professorer fra universiteter, forskningsinstitutter og specialiseringsskoler for at tilbyde en global service med orientering og assistance i universitetsforberedelse. Lærerne er omhyggeligt udvalgt og valgt på baggrund af deres personlige og didaktiske baggrund, erfaringen på området og sidst men ikke mindst evnen til at fortolke og tilfredsstille alle de bistands- og læringsbehov, som den "nye generation" universitetsstuderende har. .

Hvem vi henvender os til

 • Virksomheder (offentlige og private), der har behov for at se og evaluere alle aspekter og implikationer af et program og definere målene i realtid for at overvinde de typiske sårbarheder ved specialistinterventioner; som ønsker at introducere og/eller konsolidere avancerede kulturer og teknologier for at styre deres funktionalitet.
 • Privatpersoner: gymnasieuddannede, nyuddannede, konsulenter, virksomhedsledere, ledere.

Placeringer

 • Rome

  Corso Trieste, 155 , 00198, Rome

 • Milan

  Milan, Italien

  Spørgsmål