Keystone logo
UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

Introduktion

UNIR Mexico: Mexicos onlineuniversitet med europæisk kvalitet

UNIR Mexico er et privat mexicansk universitet godkendt af Ministeriet for Offentlig Uddannelse (SEP) i 2013.

Det internationale universitet i La Rioja i Mexico tilbyder et højt efterspørgselsniveau for at garantere optimal træning med europæisk universitetskvalitet. Til dette har den designet en innovativ metode baseret på live online klasser, som tillader øjeblikkelig kontakt mellem elev-lærer-partner og i konstant akkompagnement af en personlig vejleder.

Denne effektive metode er baseret på løbende evaluering, som sikrer konstant assimilering af viden, og afslutningen af afsluttende eksamener, hvilket garanterer træningen af vores elever.

UNIR Mexico er et universitet tilpasset skiftende tider og det nuværende samfund. Det er et nyt universitetsbegreb, der integrerer state-of-the-art teknologiske aspekter til tjeneste for en tæt og kvalitetsuddannelse. UNIR Mexico er en del af UNIR akademiske gruppe, International University of La Rioja, en europæisk leder inden for online træning, der har etableret sig som en uddannelsesmæssig løsning for tusindvis af mennesker over hele verden. Mere end 38.000 studerende verden over har valgt denne uddannelsesmodel, og 24.000 fortsætter med at gøre det i dag på vores virtuelle campus, hvoraf 9.000 er fra uden for Spanien.

Bachelor- og kandidatgraderne, der tilbydes af UNIR Mexico, har officiel gyldighed og er indarbejdet i det nationale uddannelsessystem af Ministeriet for Offentlig Uddannelse (SEP) i Mexico.

Graderne er:

 • Bachelorgrad i Business Administration
  RVOE-aftale: 20140032, givet den 12. februar 2014. Type: Federal.

 • Bachelorgrad i statskundskab og offentlig administration
  RVOE-aftale: 20140029, givet den 12. februar 2014. Type: Federal.

 • Grad i kommunikation
  RVOE-aftale: 20140031, givet den 12. februar 2014. Type: Federal.

 • Juridisk uddannelse
  RVOE-aftale: 20140030, givet den 12. februar 2014. Type: Federal.

 • Uddannelse i pædagogik
  RVOE-aftale: 20140033, givet den 12. februar 2014. Type: Federal.

Mesterskaberne er:

 • Kandidatgrad i pædagogisk psykologi
  RVOE-aftale: 20160036, givet den 28. januar 2016. Type: Federal.

 • Kandidatgrad i ledelse og ledelse af uddannelsescentre
  RVOE-aftale: 20160035, givet den 28. januar 2016. Type: Federal.

 • Master of Business Administration and Management (MBA)
  RVOE-aftale: 20160034, givet den 28. januar 2016. Type: Federal.

 • Master i ledelse og ledelse af menneskelige ressourcer
  RVOE-aftale: 20180080, tildelt den 19. januar 2018. Type: Federal.

 • Kandidatgrad i Digital Markering og Elektronisk Handel
  RVOE-aftale: 20180355, givet den 9. marts 2018. Type: Federal.

 • Master i Drift og Kvalitetsledelse
  RVOE-aftale: 20180081, givet den 19. januar 2018. Type: Federal.

 • Master i computersikkerhed
  RVOE-aftale: 20160037, givet den 28. januar 2016. Type: Federal.

 • Kandidatgrad i Website Management og Engineering
  RVOE-aftale: 20160038, givet den 28. januar 2016. Type: Federal.

 • Master i design og ledelse af teknologiske projekter
  RVOE-aftale: 20170996, givet den 16. august 2017. Type: Federal.

 • Master i integrerede ledelsessystemer
  RVOE-aftale: 20180082, tildelt den 19. januar 2018. Type: Federal.

Ud over SEP Bachelors og SEP Masters tilbyder UNIR Mexico muligheden for at studere europæiske postgraduate grader i forskellige discipliner, tildelt af International University of La Rioja. De fleste af disse titler er officielle kandidatgrader, der er anerkendt i det europæiske område for videregående uddannelse.

"På forkant med den pædagogiske undervisning-læringsmodel"

Det Internationale Universitet i La Rioja i Mexico har altid været på forkant med den online undervisnings- og læringsmodel. UNIR har godkendt informationsteknologier både i dets akademiske fakultet og i generering af indhold, væsentlige aspekter for at opretholde denne pædagogiske ledelse. Denne digitale kultur har givet den mulighed for at etablere operationelle ordninger baseret på anerkendelse af indsatsen og dens læreres og elevers maksimale præstation.

UNIR Mexico har formået at placere alle fordelene ved en succesfuld model i konstant udvikling for at etablere et solidt udbud af bachelor- og mastergrader. I et land som vores, der opretholder en høj efterspørgsel efter fagfolk inden for områder som forskning, uddannelse, industri og produktion af varer og tjenesteydelser, præsenterer UNIR Mexico sig selv som en gunstig og unik mulighed med hensyn til levedygtighed, omkostninger og resultater. opnået

Jeg inviterer dig til at være en del af dette omfattende, flertalsuniversitet, der er forpligtet til dets principper og værdier. Professorer, studerende, relaterede institutioner og interesserede i at kende og dykke ned i denne innovative model for internationalt universitet er velkomne.

mtro. Francisco David Mejía Rodríguez, rektor UNIR Mexico.

"Klart kald og passion for undervisning"

Hos UNIR Mexico tror vi på, at internettet og teknologiens verden bryder barrierer for tid og rum, så vi kan få adgang til information, interagere og samarbejde med mennesker.

Af denne grund er det muligt at innovere med kvalitet og ekspertise i nye former og metoder til undervisning og læring, hvilket bringer universitetet tættere på arbejdsverdenen, til behovene for omfattende uddannelse, til erhvervelse af færdigheder og generering af viden .

UNIR Mexico har officielt gyldige bachelorer og mastere (RVOE) i Mexico og en bred vifte af europæiske mastere inden for forskellige discipliner. Vi arbejder fortsat på at øge vores akademiske tilbud i overensstemmelse med vores lands uddannelsesbehov, både på bachelor- og kandidatuddannelser.

Hos UNIR er vi overbeviste om, at indsats og engagement belønnes. Vi sætter alle vores kræfter i at sikre, at eleven får den bedst mulige undervisning. Vores klare kald til undervisning og passionen i hele uddannelsessamfundet er den bedste garanti for succes."

Julieta Palma Anda, generaldirektør UNIR Mexico.

Placeringer

 • Mexico City

  Eje Vial 7 Sur, 8, 03920, Mexico City

 • Mexico City

  Mexico City, Mexico

  Spørgsmål