Keystone logo
United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences

United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences

United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences

Introduktion

Velkommen til De Forenede Arabiske Emirater Universitet (UAEU) - Det første og mest omfattende nationale universitet i De Forenede Arabiske Emirater. UAEU tilstræber at blive et omfattende, forskningsintensivt universitet og registrerer for tiden ca. 14.000 Emirat og internationale studerende.

110371__MG_1067new_resize-2.jpg

Som UAE's flagskib universitet, tilbyder UAEU akkrediterede, høj kvalitet graduate programmer gennem Humanities og Social Sciences College. Med en fremtrædende international fakultet, UAEU-state-of-the-art nye campus og et komplet udvalg af studietjenester tilbyder UAEU et levende læringsmiljø, der er uovertruffen i UAE. UAEU er i øjeblikket rangeret # 5 i den arabiske verden og # 350 over hele verden.

UAEUs akademiske programmer er udviklet i partnerskab med arbejdsgivere, så vores kandidater er i høj efterspørgsel. UAEU alumni har nøglepositioner inden for industri, handel og regering i hele regionen. Vores fortsatte investeringer i faciliteter, service og personale sikrer, at UAEU fortsat vil fungere som en model for innovation og ekspertise.

Akkreditering

College of Humanities and Social Sciences anerkender værdien af international akkreditering som et middel til at sikre en behørig anerkendelse af den kvalitetsundervisning og forskning, der udføres i CHSS-programmerne. Et College Accreditation Committee er oprettet for at hjælpe de enkelte afdelings bestræbelser for at få deres programmer akkrediteret, samt at undersøge mulighederne for institutionel akkreditering af CHSS som helhed.

Alle CHSS-programmer anerkendes i øjeblikket af ministeriet for videregående uddannelse og videnskabelig forskning .

110015_109903_chss_logo.jpg

På United Arab Emirates University, College of Humanities og Social Sciences (CHSS), tilbyder spændende og varierede muligheder og producerer kandidater, der kan bidrage til deres lokalsamfund og bredere samfund. CHSS har en fremragende international fakultet forpligtet til at uddanne eleverne til de højeste standarder. De bidrager til dannelsen af viden på globalt plan og har indflydelse langt ud over universitetet. Vores fakultet er også studentcentreret og nyder deres roller som lærere og mentorer, der giver både informeret undervisning og personlig vejledning til studerende.

Med mere end 3.500 studerende og 150 fakultetmedlemmer er CHSS den største af de ni kollegier, der udgør universitetet, præget af en rig tradition, engagement i kulturarv og innovation og en dedikation til at tjene vores samfund og nationen.

Master programmer

Masters programmer giver en transformerende læring erfaring, der kan gavne karriere progression. De ideer, perspektiver, viden, færdigheder og værktøjer, som eleverne erhverver, kan have en stærk og varig indvirkning på deres personale og deres faglige liv.

Forskningsmuligheder

CHSS er et forskelligartet kollegium med forskellige afdelinger, som hjælper forme for eleverne forskellige forskningsinteresser og samarbejder. Fakultetets medlemmer og studerende CHSS samarbejder og deltager gennem forskning, kontinuerlig uddannelse, workshops og høring på forskellige områder som medier, konferencer og offentlige og private organisationer og institutter.

110370_CR2_0607.jpg

programmer

Collegeet tilbyder et voksende udvalg af kandidatuddannelser, der omfatter:

  1. M.Sc. i Remote Sensing and Geographic Information Systems (GIS)
  2. MA Governance og offentlig politik
  3. M.Sc. Klinisk psykologi
  4. Master i socialt arbejde

Placeringer

  • Al Ain

    Sheik Khalifa Bin Zayed St - Abu Dhabi - United Arab Emirates, , Al Ain

    Spørgsmål