Keystone logo
Universal Arts School

Universal Arts School

Universal Arts School

Introduktion

Universal Arts School

Spaniens bedste animationsskole

15 # Blandt de bedste animationsskoler i verden

Grundlagt i 1994, som et center specialiseret i CGI—Computer Generated Images—(Infographics, 3D Animation, Video Games, Cinema, Advertising, and Special Effects) og Digital Image (Graphic Design, Post-Production, Viral Video, Short Film, Fashion) film og web). Med mere end 3 millioner timers træning giver vores metodologi, en pioner på internationalt plan, os mulighed for at finde arbejde i de vigtigste topstudier på planeten.

Der var ingen internet eller video tutorials eller PDF-filer, vi skrev bøger og 3D software manualer til Editorial ANAYA. Vi dannede de råeste virtuelle polygoner i arkaiske computere. Vi lærte de mest primitive teknikker til Simulation, Animation og FX. Det var begyndelsen af ​​90'erne.

Metodikuddannelse

Vi kan sige, at der er mennesker, der har stor faglig eller personlig succes på trods af den type uddannelse, de har modtaget. Det betyder, at vi alle har et "klik", som vi kan klikke, når vi vil. Den autentiske dannelse skal bygge på at skabe en atmosfære, hvor personen vækker sit indre. Der skal være et klima med ytringsfrihed og tillid. Når først man forbinder, kan læring tage fart.

Det handler om at lære en kunst og et erhverv, en helhed. På nuværende tidspunkt er der en ny revolution inden for viden og intelligens. Vi tager højde for begreber som Emotional Intelligence, 9 Multiple Intelligences, Social Intelligence, Synesthesia, Neurolinguistic Programming, Lateral Thinking osv. Nu er det kendt, at for at lære, er det nødvendigt at åbne flere samtidige tværgående og bindende veje, hvor de person føler, at han bruger alle sine evner, ikke kun de kognitive.

Priser og omtaler

Det kan være svært at vinde en pris på grund af mængden og kvaliteten af mange værker, der indsendes til forskellige nationale og internationale konkurrencer og festivaler. Det vigtige er at promovere dit arbejde med alle tilgængelige midler, hvor virksomheder normalt søger, samt selve det professionelle marked. Forfremmelse er grundlæggende for at komme i kontakt med arbejdsmarkedet, med den rigtige jobudveksling, og du kan også observere de aktuelle tendenser i den digitale verden og dens mest succesrige arbejdslinjer. Projekterne er altid designet til, at nogen kan se dem, for deres egen spredning, at flytte dit arbejde betyder at flytte din faglige profil af kandidaten, hvor 80% af verdens jobtilbud ikke offentliggøres nogen steder. Du skal være i den rigtige ansættelseskanal.

Vi er blevet henvist af den amerikanske institution ANIMATION CAREER REVIEW som en af ​​de 100 bedste internationale skoler, ranking 15 i verden.

Certificeret international garanti

Nylige undersøgelser viser, at virksomhederne, når de rekrutterer, søger op til 70% af kandidatens personlige kvaliteter sammenlignet med 30% for deres akademiske uddannelse og CV'er, hvilket sker oftere og især i denne industri. De vil se efter hvad du kan gøre for dem i virksomheder, ikke hvad du har studeret. Vi er det eneste center i Spanien og først i Europa for at have fire godkendelser af denne type inden for sektoren: NewTek's Authorized Training Center, Luxology / Det Certified Authorized Training Center, Houdini Authorized Training Center og Official Partner Academic af EPIC GAMES for at undervise kraftfulde pakker af software NewTek's LightWave3D, Luxology Mode, SideEffects, Houdini og den kraftfulde motor af render-Engine of Videogames Unreal Engine. Vi blev også autoriseret af Techimage til at levere rendering software "RenderMan" fra Pixar. Vi er et center godkendt af Autodesk og Avid for at undervise Maya, henholdsvis 3D Studio Max og Avid. Alle er certifikater med en international garanti i service for alle brugere.

Stipendier og finansiering

Vi kan hjælpe dig ved at dele gebyrerne. Du kan anmode om, at vi laver en personlig betalingsplan. Vi kan tilpasse efter træningen, du vælger en månedlig abonnementsplan, der passer til dig.

Vi kan også hjælpe med bankfinansiering (med forskellige enheder) i flere måneder og hjælpe med behandling og papirarbejde. Du vil få mindre gebyrer for flere måneders finansiering, og det kan være interessant at få adgang til uddannelsen.

Find dit uddannelsesstipendium i forskellige offentlige og private enheder, nationale, regionale eller internationale, og bed om de dokumenter, de beder om, vi hjælper dig med procedurerne. Vi har i øjeblikket en særlig kampagne i vores master og kurser. Kravet for at få adgang til det er at modtage dagpenge.

Træning, som enhver anden vare eller tjenesteydelse, kan have bundter til træningsgrupper og / eller mere træning med samme budget. Hvis du kommer med venner, familie mv., Kan vi tilbyde dig et særtilbud for en tilpasset gruppe.

Arbejd i branchen

Med denne uddannelse er det faglige felt, der åbner sig, meget varieret og levedygtigt, hvor den globale efterspørgsel fra markedet med fremtidens fagfolk virkelig hænger sammen. Dit demohjul giver dig mulighed for at demonstrere dine evner uanset din alder, erfaring eller studieniveau, hvor det vigtige er den kvalitet, der kan demonstreres af det arbejde, de har udført.

Vores studerende står over for det professionelle marked, der arbejder på flere måder:

 • Lokale og nationale virksomheder, studier og produktionsselskaber
 • Store virksomheder, storformatstudier og internationale producenter
 • Oprettelse af egne selskaber af audiovisuelle tjenester og grafik
 • Selvstændigt arbejde i Freelance-tilstand, der arbejder for forskellige kunder lokalt eller internationalt.

Visum til udlændinge

Hvis du er udenlandsk studerende, hjælper vi dig med VISA. Du skal kun e-maile os om papirarbejdet til behandling. I hvert land fungerer det på samme måde, dog med nogle forskelle. Det mest interessante er, at du henvender dig til ambassaden eller konsulatet i dit hjemland og beder om det papirarbejde, du har brug for.

Generelt kan de fleste elever forblive i Spanien op til 90 dage uden visum, selvom der er nogle lande, som det er nødvendigt at behandle det uanset længden af ​​opholdet i Spanien.

Der kræves et studentervisum til studier i Spanien, når disse er længere end 90 dage.

Et studentervisum er påkrævet for folk fra visse lande, uanset de dage der vil ske i Spanien.

Kravene, procedurerne og varigheden varierer fra land til land. Derfor er det vigtigt at informere dig på forhånd på nærmeste spanske ambassade eller konsulat. Det er også nødvendigt, at du sørger for at have alle de nødvendige oplysninger til din særlige situation. Disse er følgende trin:

 1. Gå til den spanske ambassade eller konsulat i oprindelseslandet. De vil give dig alle oplysninger om kravene for at ansøge og opnå studievisum. Det er afgørende at kontakte ambassaden mindst 60 dage før den planlagte startdato, fordi der er en vis tid til at behandle visumansøgninger.
 2. Anmod om de nødvendige dokumenter, nyhedsbreve og formularer.
 3. Tilmeld dig kurset eller Master efter eget valg.

Når registreringen er foretaget, bedes du via e-mail anmode om registrering for at få studerende visum og dets præsentation på ambassaden eller konsulatet.

Stipendier og finansiering

Vi mener, at enhver studerende fortjener muligheden for at forfølge deres drømme. Derfor tilbyder vi på Universal Arts School stipendier, der kan hjælpe dig med at opnå dem.

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at kunne fokusere på dit studie uden at bekymre dig om penge; det er derfor, vi har oprettet disse legater, så du kan fokusere på din fremtid!

Start processen så hurtigt som muligt for at sikre de bedst mulige chancer.

Placeringer

 • Los Angeles

  Gower Street 1627, 90028, Los Angeles

 • Valencia

  Carrer de Lleida 20, 46009, Valencia

  Spørgsmål