Keystone logo
Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo

Introduktion

Med en historie på mere end 40 år er Ana G. Méndez University, Gurabo Campus (tidligere Turabo University) den hurtigst voksende private institution for videregående uddannelser i landet. Gurabo Campus, der er akkrediteret af den prestigefyldte Mellemstatskommission for agenturet for videregående uddannelse, Ana G. Méndez University, har også flere faglige akkrediteringer, der tilføjer et kvalitetsstempel til uddannelsen af sine studerende.

Hovedcampus har en privilegeret plads i det centrale østlige område af Puerto Rico og dets fem placeringer beliggende i byerne Barceloneta, Cayey, Isabela, Ponce og Yabucoa tilbyder den studerende et sikkert miljø, tankefrihed og fysiske faciliteter først. På Ana G. Méndez University, Gurabo Campus, kan du vælge mellem mere end 100 akademiske programmer blandt tekniske certifikater, associerede grader, baccalaureate, kandidater og doktorgrader. Derudover kan du studere personligt eller eksternt med vores online akademiske tilbud.

Mission, Vision og Værdier

Vores mission

Ana G. Méndez Universitet. Gurabo Campus er en institution for videregående uddannelser med et bredt akademisk tilbud indrammet i de højeste kvalitetsstandarder. Ana G. Méndez University, Gurabo Campus, der er forpligtet til at være fremragende inden for undervisning, forskning, innovation, internationalisering og socio-humanistisk udvikling af en forskelligartet akademisk befolkning, udgør globale borgere af kritisk tænkning, der bidrager til udvikling Puerto Rico og andre landes velfærd.

2025 vision

Visionen for Ana G. Méndez-universitetet, Gurabo Campus, er at være den førende uddannelsesinstitution inden for undervisning og forskning, der fremmer innovation, iværksætteri, internationalisering og følsomhed over for kulturel mangfoldighed og miljø.

Vores værdier

Ana G. Méndez University, Gurabo Campus er forpligtet til:

 • tanke- og ytringsfrihed
 • anerkendelse og respekt for mangfoldighed
 • Respekt for individets værdighed
 • ekspertise i undervisning og generering, formidling og anvendelse af viden
 • fremme af etiske, sociale og kulturelle værdier
 • ekspertise inden for planlægning, drift og service
 • Respekt for miljøet og naturen
 • fremme af menneskelig og æstetisk følsomhed

Buro Millennial / Pexels

128393_pexels-photo-1438072.jpeg

Vores rektor

Dr. David Méndez Pagán, nuværende rektor ved Ana G. Méndez Universitet, Gurabo Campus, er en pædagog med mere end 20 års mangfoldige erfaringer inden for administration af videregående uddannelser, internationale anliggender, studerendes supporttjenester, grunduddannelse og Postgraduate, udvikling og koordinering af programmer, forretningsforbindelser og styring af programmer finansieret med eksterne ressourcer.

Han har delt disse oplevelser gennem præsentationer på adskillige nationale og internationale konferencer, såsom: World Congress of Comparative Education; den latinamerikanske kongres for uddannelse af kollegiets bestyrelse; Hispanic Association of Colleges and Universities, nationale og internationale konferencer; Hispanic National Achievement Awards Conference; foreningen tilsyn og udvikling af læseplaner; og Digital Library in Thesis and Dissertation Network.

Som administrator af videregående uddannelser spillede Dr. Méndez en nøglerolle i udviklingen af innovative programmer i statslige og private universiteter i USA, såsom: New York University, Rutgers University, University of Texas i Austin og University fra Princeton. Disse oplevelser gjorde det muligt for ham at blive den første dekan for doktorgradsstudier på University of Turabo (UT), i dag Ana G. Méndez University, Gurabo Campus.

Han fik en sabbatsperiode på et år for at arbejde som direktør for afhandling af publikationer i Proquest UMI. Mulighed for at samarbejde med mere end 600 universiteter over hele verden. Da han vendte tilbage blev han udnævnt til vicekansler for internationale anliggender ved UT og derefter som vicepræsident for internationale anliggender for Ana G. Méndez University System (SUAGM) i Puerto Rico. Hvor en af dens prioriteter var internationale relationer fra et systemisk perspektiv og at udvikle en omfattende internationaliseringsplan, der ville understøtte den globale ekspansion af SUAGM.

Siden 2013 blev han valgt til at blive talsmand og koordinator for det globale center for det internationale medborgerskabsinitiativ for FN's Academic Impact (UNAI). Hvor mere end 1.200 universiteter over hele verden udvikler samarbejdsprojekter, der understøtter De Forenede Nationers ti principper, som globalt statsborgerskab.

I 2014 blev han udnævnt til en af de 30 førende ledere inden for internationalisering af institutioner for videregående uddannelser af Internationalization Leaders Institute of the American Council of Education og Association of International Education Administrators.

I de sidste 16 år forbliver han en pædagog og er professor ved UAGM-Gurabo School of Education.

Dr. Méndez fik sin ph.d. i uddannelsesvidenskab på University of New York og sin baccalaureat på University of Puerto Rico, Mayagüez campus. Han er født i San Juan, Puerto Rico, og bruger sin fritid på at rejse og dedikere sig til billedkunst og musik. Som kunstner blev hans værker præsenteret på de universiteter, hvor han arbejdede og i løbet af de sidste ti år på San Sebastián-festivalen for kunst ved Institute of Puerto Rican Culture, hvor han vandt førsteprisen i den originale kunstafdeling.

Hvordan man ankommer

Fra hovedstadsområdet

Tag Luis A. Ferré PR-52 motorvej i retning af Ponce. Efter kørsel i cirka 20 minutter skal du dreje til højre ved afkørsel 14, der fører til PR-1 og PR-30. Bliv i højre bane, gå under broen og drej let til højre for at tage Cruz Ortiz Stella PR-30 express. Opret forbindelse til PR-30. Kør i cirka tre minutter. Tag afkørsel 4 til højre mod PR-189-vejen. Drej til højre for at oprette forbindelse på PR-189-vejen. Ana G. Méndez University, Gurabo Campus vil være på venstre side senere.

Fra det østlige område

Tag Cruz Ortiz Stella PR-30 Express mod Gurabo. Efter kørsel i cirka 25 minutter skal du dreje til højre ved afkørsel 4 mod PR-189. Drej til venstre for at oprette forbindelse til PR-189-vejen. Ana G. Méndez University, Gurabo Campus vil være et par skridt til venstre.

Fra syd

Tag Luis A. Ferré PR-52 motorvej i retning af San Juan. Efter kørsel i cirka 40 minutter skal du tage afkørslen til højre til Cruz Ortiz Stella PR-30 express. Kør i cirka tre minutter. Tag afkørsel 4 til højre mod PR-189-vejen. Drej til højre for at oprette forbindelse på PR-189-vejen. Ana G. Méndez University, Gurabo Campus vil være til venstre.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

 • Gurabo

  Universidad Ana G. Méndez, Navarro, Gurabo 00725, , Gurabo

Spørgsmål