Keystone logo
Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina

Introduktion

Ana G. Méndez University er en institution for videregående uddannelser, der har en omfattende track record med at tilbyde programmer, der opfylder de højeste standarder for akademisk ekspertise. Ved at kende det brede og opdaterede akademiske tilbud ved vi, at du finder det program og den læringsmodalitet, der bedst passer til din livsstil.

Ana G. Méndez University bestræber sig også på at have et specialiseret undervisningspersonale og erfaring med de metoder, der fremmer læring, at levere en bred vifte af tjenester til studerende og at levere moderne fysiske faciliteter og de mest opdaterede teknologiske ressourcer .

Vi inviterer dig til at udforske vores side, så du kender mere om vores historie, vores resultater og de mange bidrag, som vi leverer til det Puerto Ricanske samfund og samfundet hver dag. UAGM-campus er beliggende i forskellige dele af Puerto Rico og i USA i Florida, Dallas og Maryland. Vores programmer og tjenester mærkes internationalt.

udsigt

At blive anerkendt som et af universiteterne med den største akademiske ekspertise i Puerto Rico og verden.

mission

Ana G. Méndez University campus i Carolina (tidligere Universidad del Este) er en akkrediteret, privat, sekulær, nonprofit-videregående uddannelsesinstitution, der er en del af Ana G. Méndez University. Han dedikerer sit akademiske og servicearbejde til at fremme konstruktivistisk læring, respekt for mangfoldighed og social retfærdighed. Dets mission er at fremme en integreret udvikling af mennesker til at danne ansvarlige og støttende borgere, der er i stand til at bidrage til en bæredygtig udvikling af deres miljø gennem en socio-humanistisk uddannelse af fremragende karakter; værdsætter forskning, internationalisering, iværksætteri, teknologi, kultur og samfundsengagement. Alle ressourcerne understøtter det akademiske tilbud om certifikater, associerede grader, baccalaureate, kandidatstudier og efteruddannelse.

begynder

De principper, der leder institutionen, er ekspertise, innovation, retfærdighed, respekt, tanke- og handlefrihed, solidaritet, retfærdighed, integritet og socialt ansvar.

Udvalgte data

Type institution

Privat, sekulært og akkrediteret, nonprofit.

fundament

1949.

motto

Vi er fantastiske til vores kultur.

Exalumnos

Vores alumner har nået højere mål.

En database, der når 22.267 alumner, giver os mulighed for at anerkende deres position i de medicinske erhverv; højre; uddannelsen; sygepleje; administration af videregående uddannelser; iværksætterånd; handle; offentlig politik; forvaltning; Jeg markedsføring; gæstfrihed og turisme; kulinarisk kunst; bankvirksomhed; sundhedsindustrier; kommunikation; underholdning; luftfart og teknik, som landet drager fordel af og styrker sin menneskelige kapital.

Foruden Puerto Rico-regeringen har virksomheder som Telemundo, GFR Media, Pfizer, Walgreens, CVS, St. Regis Bay Beach Resort, Plaza Provision, Sheraton Convention Center Hotel

Studiecentre

 • Puerto Rico: Carolina (hovedcampus), Arecibo, Barceloneta, Cabo Rojo, Santa Isabel, Yauco.
 • USA (tosprogede programmer): Maryland, Orlando, Tampa, South Florida og Dallas (Texas).

Akademiske tilbud

Mere end 70 programmer inden for iværksætteri, erhverv, sundhedsvidenskab, gæstfrihed og kulinarisk kunst, samfunds- og humanvidenskab, videnskab og teknologi, uddannelse og faglige tekniske studier.

Buro Millennial / Pexels

128479_pexels-photo-1438072.jpeg

akkrediteringer

Akkreditering af en videregående uddannelsesinstitution er en proces, hvor en ekstern organisation undersøger kvaliteten af de uddannelsesprogrammer, der tilbydes på institutionen.

For at give vores studerende den bedste uddannelse er vores institution godkendt af følgende organisationer:

 • Mellemstaternes Kommission for Videregående Uddannelse (MSCHE)
 • Puerto Rico Board of Education
 • Akkrediteringskommission for programmer i gæstfrihedsadministration (ACPHA)
 • Akkrediteringsudvalget for American Culinary Federation Education Foundation (ACFEF)
 • Akkrediteringsråd for erhvervsskoler og -programmer (ACBSP)
 • International Association for Continuing Education and Training (IACET)
 • Læreruddannelsesakkrediteringsrådet (TEAC)
 • Council for Social Work Education (CSWE)
 • Akkrediteringskommission for sygepleje (ACEN)

University Chronology

1949 - Puerto Rico Junior College (PRJC) blev grundlagt.

1959 - PRJC blev den første to-årige private universitetshøjskole i Puerto Rico, akkrediteret af Middle States Association (MSA).

1990 - PRJC indviede sin nye campus i Carolina kommune. De centraliserer tjenester uden for murene i 5 kommuner: Yauco, Coamo, Cabo Rojo, Utuado og Moca.

1992 - Det blev Eastern University College (CUE) og udvidede sit akademiske tilbud ved at tilbyde baccalaureate grader.

1996 - Overførslen af studerende fra Hotel School of the Tourism Company til International School of Tourism and Hospitality Management (ISTHM) blev gennemført.

1997 - Skolen for professionelle studier blev oprettet, og NOW-programmet startede, et accelereret studiealternativ rettet mod den professionelle voksen.

2001 - Institutionen udvidede sit akademiske tilbud til at omfatte mestre, opdaterer sin mission og bliver Universidad del Este (UNE)

2003 - En ny bygning til International School of Tourism and Hotel Administration indvies på campus Carolina.

2004 - International School of Tourism and Hotel Administration anerkendes med International Quality Star Award, der er tildelt af Business Initiative Directions-organisationen med base i Spanien.

2005 - Beskæftigelsescentret indvies på Carolina-campus, og førskoleuddannelsescentret begynder at operere. International School of Tourism and Hotel Management anerkendes for anden gang af Business Initiative Directions med International Quality Crown Award i kategorien Diamond.

2006 - Middelstatskommissionen for Videregående Uddannelse godkendte re-akkreditering til institutionen indtil 2015. Northeast Technology Initiative (INTENE) blev oprettet. For tredje gang modtog International Tourism School forskellen mellem Business Initiative Directions ved at tildele prisen World Quality Commitment i International Star-kategorien.

2007 - Skolebygningen indvies: Erhvervsadministration, Sundhedsvidenskab og Uddannelse.

2010 - Universidad del Este modtager akkrediteringer fra Association of Collegiate Business Schools and Programs (ACBSP), Joint Review Committee on Education in Radiologic Technology (JRCERT) og American Culinary Federation (ACF).

2013 - Universidad del Este åbner et reklamekontor i Mayagüez og Arecibo og det første UNE Salud-anlæg.

2014 - Bygningen af den majestætiske bygning af Jesús T. Piñero-biblioteket begynder. Program for kulinarisk kunst åbner i Washington, DC

2019 - Universidad del Este skifter navn til Universidad Ana G. Méndez Carolina campus.

Placeringer

 • Carolina

  Carretera 190 Km 1.8 Barrio Sabana Abajo, , Carolina

Spørgsmål