Keystone logo
Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Cupey

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Cupey

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Cupey

Introduktion

Universidad Ana G. Méndez-Recinto de Cupey er en institution for videregående uddannelser, der har en lang historie med at tilbyde programmer, der opfylder de højeste standarder for akademisk ekspertise. Når vi kender det brede og opdaterede akademiske tilbud, ved vi, at du finder det program og den læringsmodalitet, der bedst passer til dine professionelle mål og livsstil.

Cupey Campus fra Ana G. Méndez University bestræber sig endvidere på at have et specialiseret og erfarent undervisningspersonale i innovative metoder, der fremmer læring, til at give en bred og varieret menu af tjenester til studerende til at levere moderne fysiske faciliteter og de mest opdaterede teknologiske ressourcer til at fremme en bred vifte af adgangs- og kompletteringsmuligheder.

Vi inviterer dig til at udforske vores side for at lære mere om vores historie, vores præstationer og de mange bidrag, vi yder til Puerto Rica samfund og det globale samfund hver dag. UAGM-Cupey Campus har tre (3) universitetscentre i Puerto Rico, som er strategisk placeret omkring øen til at betjene alle sektorer uanset deres geografiske placering. UAGM har også universitetscentre i det kontinentale USA i staterne Florida, Dallas og Maryland.

mission

Ana G. Méndez University, Cupey Campus er en privat nonprofit-videregående uddannelsesinstitution, der har givet et ægte engagement i den økonomiske og sociale udvikling i Puerto Rico. Dets mission er at give en forskelligartet studentpopulation mulighederne for at tilegne sig personlige og faglige færdigheder gennem uddannelse, forskning og samfundstjeneste, så de bliver forandringsagenter, livslange studerende og ansvarlige samarbejdspartnere. med globalisering og global bæredygtighed.

udsigt

Ana G. Méndez University, Cupey Campus vil blive anerkendt som en førende institution for videregående uddannelser over hele verden for: åbenhed for integration; kvaliteten af dets tilbud og innovation i oprettelsen af programmer ekspertise og innovation i undervisnings- og læringsprocesser; uddannelsesinitiativer, der giver studerende muligheder for social og økonomisk mobilitet; fremragende forskning, der fremmer økonomisk og social udvikling og imødekommer verdenssamfundets behov; anvendelse af avancerede teknologier til at berige indlærings-, administrations- og studerendes serviceprocesser; såvel som telekommunikation og fjernundervisning; og engagementet i samfundet for at fremme en bæredygtig og konkurrencedygtig økonomi, der fremmer transformative sociale ændringer.

Vores rektor

Dr. Ángel A. Toledo López afsluttede sin ph.d. i statsvidenskab ved Pennsylvania State University med en koncentration i amerikansk politik, forskningsmetodik og sammenlignende politik. Han deltog i Institute of Survey Research på University of Michigan, Ann Arbor og var en primær forsker i den anden bølge af World Values Study, der blev udført fra dette universitet. I 2006, efter at have afsluttet sin doktorgrad, afsluttede Dr. Toledo en Juris-doktor fra Law School på University of Puerto Rico. Han arbejdede som et fuldtidsfakultet ved Universidad del Este i Carolina og som retsadvokat, indtil han flyttede til staten Maryland i USA. Han var den akademiske direktør på Capital Area Campus på Ana G. Méndez University System, hvor innovative undervisningsstrategier bruges til at implementere den disciplinbaserede Dual Language Immersion Model® på universitetsniveau. Mens han fungerede som fuldtids akademisk og fakultetsdirektør for samfundsvidenskaber, afsluttede han en kandidatgrad i læseplan og undervisning med en speciale i tosproget uddannelse og et kandidatcertifikat i undervisning i engelsk som andresprog.

I januar 2017 flyttede han tilbage til sin oprindelige ø Puerto Rico, hvor han blev udnævnt til vicekansler for akademiske anliggender på Ana G. Méndez University, Carolina Campus, tidligere kendt som Universidad del Este. Derefter udnævnte præsident José F. Méndez Méndez ham som viserektor for Ana G. Méndez Universitet, Cupey Campus, og den 16. januar 2020 udnævnte han ham til rektor for dette campus. Hans akademiske erfaring har fokuseret på undervisning i samfundsvidenskab, statistik og strafferet, og på fakultetsuddannelse i emner relateret til undervisningsprocesser og teknikker i videregående uddannelser. Hans seneste publikationer og forskningsinteresser spænder over en lang række emner, herunder politisk psykologi, aktørers opfattelse og adfærd i retssystemet, forskningsmetodologi og erhvervelse af sprogkundskaber blandt voksne.

akkrediteringer

135406_image4.png

Ana G. Méndez University, Cupey Campus og dets placeringer (tidligere Metropolitan University) har en fornyelseslicens fra Puerto Rico Board of Education (nu bestyrelsen for postsecondary institutioner), certificering # 2018-385, fra 30. november, 2018 indtil 29. november 2023.

135407_image5.png Universidad Ana G. Méndez, Cupey Campus og dens placeringer (tidligere Universidad Metropolitana), blev akkrediteret af Mellemstaternes Kommission for Videregående Uddannelse (MSCHE) , startende i 1980. Siden da er dens akkreditering kontinuerligt bekræftet indtil i dag af den samme organisation. MSCHE er et institutionelt akkrediteringsagentur anerkendt af Secretary of Education i De Forenede Stater og af Council on Higher Education Accreditation (CHEA).

Specialiserede akkrediteringer

135408_image6.png Den ACEN (Akkreditering Underudvalget for Uddannelse i Sygepleje) / er den enhed, der er ansvarlig for godkendelsen specialiserede programmer af sygeplejerskeuddannelsen, både videregående uddannelser og højere niveau, der tilbyder et certifikat, et eksamensbevis eller en anerkendt faglig kvalifikation (doktorafhandling klinisk, master / post-master certifikat, baccalaureate, associeret, eksamensbevis og praktisk).
135409_image7.jpeg Akkrediteringsråd for erhvervsskoler og -programmer (ACBSP) / Akkrediteringsrådet for erhvervsskoler og -programmer er den vigtigste internationale enhed dedikeret til at godkende kvaliteten af den faglige uddannelse inden for områder, der er relateret til forretningsadministration og ledelse. Business School har haft denne prestigefyldte akkreditering siden november 2013.
135410_image8.jpeg Rådet for akkreditering af forberedelse af uddannelse, CAEP / Dette agentur har givet akkreditering af lærerforberedelsesprogrammet (PPM) fra School of Education på Universidad Ana G. Méndez, Cupey Campus for den maksimale periode på syv år, fra 24. oktober 2016 til 31. december 2023. Denne akkreditering anerkender ekspertisen og kvaliteten af dets lærerforberedelsesprogram, PPM, fakultetets og tilknyttedes engagement samt kvaliteten af kandidater.
135411_image9.jpeg International Association for Continuing Education and Training (IACET) / International Association for Continuing Education and Training er en ikke-økonomisk forening dedikeret til at godkende kvaliteten af efteruddannelsesprogrammer. UAGM er certificeret af dette bureau som en udbyder af uddannelsestjenester, der opfylder kvalitetsstandarderne for dette globalt anerkendte agentur.
135412_image10.png Kommissionen for akkreditering af Rådet for socialt arbejde (CSWE) anerkendes af Council for Higher Education Authority (CHEA) som et akkrediteringsbureau for baccalaureate- og kandidatuddannelser i socialt uddannelsesinstitutioner i USA og dets territorier. I øjeblikket er Ana G. Méndez University, Cupey Campus en kandidat i akkrediteringsprocessen.

Placeringer

  • San Juan

    1399 Ave. Ana G Méndez, , San Juan

Spørgsmål