Keystone logo
Universidad Autónoma de Ciudad Juárez

Universidad Autónoma de Ciudad Juárez

Universidad Autónoma de Ciudad Juárez

Introduktion

Det autonome universitet i Ciudad Juárez er en offentlig institution, der er engageret i sit miljø, og som opfylder behovene ved videregående uddannelser i Chihuahua -staten med lighed og fortræffelighed; står som en transformerende agent med højt lederskab, og det bidrager til fremskridt inden for videnskab, teknologi, humaniora, kultur og kunst.

Dens mission er at danne etiske borgere, der er engageret i integreret udvikling af deres lokalsamfund og fagligt konkurrencedygtige; skabe, bevare, transmittere, anvende og formidle viden samt udvide universitetsservices til samfundet til ansvarligt at bidrage til opmærksomheden fra dets lokale og regionale behov.

UACJ opfylder sin mission gennem højt kvalificeret menneskelig kapital, akademiske programmer med kvalitetsgenkendelse, kulturformidlingsaktiviteter og videnskabelig formidling, rettidig og innovativ tilbygning og opsøgende tjenester, topmoderne infrastruktur og fysisk og teknologisk udstyr, der letter udviklingen. af de akademiske og administrative funktioner samt gennem en relevant, retfærdig, bæredygtig, gennemsigtig og certificeret organisationsstruktur.

Placeringer

  • 8503

    8503, Mexico

    Spørgsmål