Keystone logo
Universidad Bernardo O'Higgins

Universidad Bernardo O'Higgins

Universidad Bernardo O'Higgins

Introduktion

Bernardo O'Higgins University er et privat autonomt chilensk universitet, grundlagt i marts 1990 og inspireret af O'Higginian -tankegangen. Det centrale hus ligger ved siden af Parque O'Higgins, i kommunen Santiago.

Det er i øjeblikket akkrediteret af National Accreditation Commission (CNA-Chile) i en periode på 4 år (højst 7), fra juli 2018 til juli 2022. Det er rangeret 35 blandt chilenske universiteter i henhold til CSIC's webometriske klassificering (juli 2017). Det er også på den 27. position i den generelle rangering og på en 10. blandt ikke-cruch private universiteter ifølge AméricaEconomía 2019. Inden for de chilenske universiteter er den også placeret på en 13. plads blandt alle landets universiteter; 55. i Latinamerika og 5. blandt de chilenske private brugere i Scimago Institution Rankings 2020.

På samme måde tilskriver Bernardo O'Higgins University Gratuity 2021 i samarbejde med hver af de dimensioner, der udgør institutionen, og som er en del af det konstante engagement i stræben efter excellence inden for videregående uddannelse.

Placeringer

  • Santiago Metropolitan Region

    Avenida Viel,1497, , Santiago Metropolitan Region

    Spørgsmål