Keystone logo
Universidad Camilo José Cela

Universidad Camilo José Cela

Universidad Camilo José Cela

Introduktion

Et unikt universitet

På University Camilo José Cela tilbyder vi dig en anden form for uddannelse. En aktiv og dynamisk uddannelse, der giver dig chancen for at leve dit universitetsliv fuldt ud inden for og uden for klasseværelset for at blive den professionelle, du ønsker at være.

Vores uddannelsesmodel er forankret i 3 søjler:

tværfaglighed

Del klasser med studerende fra andre grader, og tilegn dig viden ud over din specialisering, idet du kombinerer viden og kulturel baggrund for med sikkerhed at tackle de komplekse udfordringer i det 21. århundrede.

Innovation

Vi innoverer akademiske læseplaner for at fokusere på dig og din læringsproces. Den undervisning, du får på UCJC, er i modsætning til traditionel universitetsundervisning. Vi skiller os ud fra andre universiteter takket være vores åbne uddannelsesmodel og tilgang, der er meget mere relevant for de tider, vi lever i.

internationalitet

Her bliver du mere uafhængig, vi giver dig værktøjer til at styre din professionelle karriere og gøre det i en global sammenhæng. Du vil blive undervist af førsteklasses undervisere fra mange forskellige lande. Derudover kan du fuldføre din professionelle profil med vores studier i udlandet og internationale uger.

Hive (La Colmena) ®

Universidad Camilo José Cela","author_url":"","source":""}" />

La Colmena®

Du vil tage denne unikke akademiske pensum parallelt med dine gradskurser. Det giver dig mulighed for at udvide din uddannelse gennem nøglediscipliner i en verden, hvor fleksibilitet og tværgående er i stigende efterspørgsel.

Campus funktioner

Hvor dine ideer kommer til live

UCJC er et sted, hvor viden formidles, hvor du kan specialisere dig inden for det område, du vælger, forbedre din generelle viden og udvikle dig som person. Vores laboratorier fremmer refleksion og debat og tilbyder aktive undervisnings-/læringsmetoder baseret på samarbejde, udvikling af kreativitet, kritisk tænkning, visuel tænkning og kommunikationsevner.

UCJC University Halls of Residence

UCJC-studerende i Madrid tilbyder dig alle bekvemmeligheder og bekvemmeligheder for at få dig til at føle dig hjemme og frem for alt at bruge din tid på det, du er kommet for at gøre, studere og have det sjovt. Campusfaciliteter og boligsale har ideelle rum, der tilbyder fred og ro, så intet og ingen afbryder dig i dine timer med koncentration og studier.

En international og tværfaglig oplevelse

UCJCs universitetshuse henvender sig til studerende fra hele verden. At leve med dem alle vil give dig et mere globalt og internationalt syn og mindset, mens du lærer om andre kulturer, praktiserer sprog og opbygger et internationalt netværk af kontakter. Du vil dele din dag til dag med andre studerende, der ligesom dig er flyttet hertil med et klart mål: at vokse fagligt og personligt.

  Ranglister

  QS Stars University-bedømmelser

  Universitetet er blevet indlemmet i det prestigefyldte internationale scoringssystem QS Stars University Ratings, med en gennemsnitlig score på 3 ud af 5. Inden for områderne beskæftigelsesegnethed og faciliteter er vi blevet tildelt den maksimale score på 5 stjerner ud af 5 og 4 ud af 5 i internationalisering og integration .

  Placeringer

  • Madrid

   C/ Castillo de Alarcón, 49. Urb. Villafranca del Castillo, 28692, Madrid

   Spørgsmål