Keystone logo
University of Medical Sciences  UCIMED

University of Medical Sciences UCIMED

University of Medical Sciences  UCIMED

Introduktion

På et tidspunkt, hvor det bekræftes, at de nye generationer vælger livsstil uden større komplikationer, hvor det hurtige, lette og enkle bliver udvælgelseskriterier for at træffe deres beslutninger, bliver det endnu mere relevant at fremhæve dem, der modstår tendenser og på tværtimod, vælger i stigende grad kvalitet, seriøsitet, konsoliderede akademiske organer eller søger prestige og en solid infrastruktur ved udvælgelsen af deres universitet.

På University of Medical Sciences, UCIMED, har vi ikke kun kæmpet for vores studerendes kvalitet og ekspertise, men vi har gjort disse værdier til en livsstil, og vi har dem indarbejdet i vores DNA. Som rektor er der intet, der glæder mig mere end at have den nationale anerkendelse af myndighederne, det medicinske samfund, sundhedspersonale, forældre, studerende og kandidater.

Denne anerkendelse er ikke kun på nationalt plan, den går meget længere og bekræftes af det stigende antal studerende fra forskellige dele af regionen, der slutter sig til vores universitetssamfund, de internationale organisationer, som vi underskriver aftaler med, eller med de virksomheder, som ansæt vores kandidater.

Der er tre faktorer, som vi i denne søgen efter ekspertise forsøger at promovere blandt vores studerende: vilje til at lære, interesse og engagement. Vi mener, at uanset omstændighederne, hvis du har disse egenskaber, vil det være meget lettere at komme videre i opfyldelsen af de mål, vi foreslår.

Det er klart, at alle kan få eller levere eksamensbeviser (med mere eller mindre indsats), men en af ​​de mest værdifulde egenskaber er relateret til værdierne kvalitet og ekspertise. Det er det, der gør os forskellige på UCIMED, og ​​hvad der gør det muligt for vores studerende at reflektere og gøre en forskel i deres rolle i samfundet og på deres professionelle vej. Det er det, der gør dem og får os til: "Bliv ved med at bryde alle grænser."

Placeringer

  • San José

    Carretera Vieja a Escazú, 10108, San José

    Spørgsmål