Keystone logo
Universidad de Leon

Universidad de Leon

Universidad de Leon

Introduktion

Hvorfor studere ved ULE?

Der er mindst ti grunde til at vælge León som en akademisk destination, selvom vi er sikre på, at du vil finde mange flere.

 1. Det bedste talesprog - I Leon-området tales en meget ren spansk, med en helt neutral accent. På gaderne i León vil du høre folk tale ordentligt spansk.
 2. Den bedst bevarede kunst - Her finder du kunstneriske juveler hele tiden. Fra rester af den romerske æra til den prisbelønnede arkitektur fra det 21. århundrede uden at glemme den berømte og legendariske Camino de Santiago.
 3. Mangfoldighed af nationaliteter - Vi vil have, at du integrerer i vores samfund, mens du nyder det internationale miljø, som ULE tilbyder dig.
 4. Godfather-programmet - Lad dig lede dig af din sponsor. Det vil være din bedste rådgiver.
 5. Økonomisk destination - At bo i León er billig. Et værelse i en delt lejlighed koster mellem € 150 og € 250 om måneden, du kan gå eller cykle til alle steder og fritid er overkommelig.
 6. Natur og eventyr - Nyd at udøve ski, vandreture, klatring og mange andre eventyraktiviteter, som provinsen tilbyder dig.
 7. Universidad solidaria - Samarbejd med vores udviklingssamarbejdstjeneste, der deltager i solidaritetsprojekter
 8. Forpligtet til miljøet - Det grønne kontor fremmer bæredygtighed og sunde vaner: fri brug af cykler, madlavningsværksteder, genanvendelse ...
 9. Tilgængeligt universitet - Alle bygninger er tilpasset handicappede. Der er en support enhed til at informere og lette dag til dag til dem, der har disse behov.
 10. Den autentiske Spanien. - I León blev magna leonesa charteret, den første i Europa, godkendt, og det første universitet blev oprettet.

Hvad kan du studere i ULE?

I vores universitet kan du studere hvad du vil. Brug vores studiekatalog og søgemotoren for fag. Hvis du kun ønsker at studere spansk som fremmedsprog, kan alle de oplysninger du har brug for findes i Sprogcentret.

Du har en liste over akademiske koordinatorer med dine kontakter til den faglige vejledning, du har brug for.

Det er muligt at tage emner helt på engelsk. De kan også kombineres med emner på spansk.

Brooke Cagle / Unsplash

Hvornår begynder vi?

Alle vores studier er struktureret i to semestre pr. Akademisk år, mindre sprogcenter, der gør det i kvartaler.

TalentUnileon-stipendier

Udmærkelsesstipendier rettet mod internationale studerende

Placeringer

 • León

  Campus de Vegazana S/N 24071 León, , León

 • Ponferrada

  Av. de Astorga 15 24400 Ponferrada, , Ponferrada

  Spørgsmål