Keystone logo
University of San Carlos of Guatemala

University of San Carlos of Guatemala

University of San Carlos of Guatemala

Introduktion

Som det eneste statsuniversitet er det udelukkende ansvarligt for at lede, organisere og udvikle statslig videregående uddannelse og statsuddannelse samt formidling af kultur i alle dens manifestationer. Det vil på alle måder fremme inden for rækkevidde forskning inden for alle områder af menneskelig viden og vil samarbejde om undersøgelse og løsning af nationale problemer.

Dets grundlæggende formål er at hæve det spirituelle niveau for indbyggerne i republikken, bevare, fremme og formidle kultur og videnskabelig viden. Det vil bidrage til realiseringen af unionen mellem Mellemamerika og til dette formål vil det søge udveksling af akademikere, studerende og alt, hvad der har tendens til åndelig binding af landtungens folk.

University of San Carlos de Guatemala er den statslige videregående uddannelsesinstitution, autonom, med en demokratisk kultur, med en multi- og interkulturel tilgang, forbundet og forpligtet til videnskabelig, social, humanistisk og miljømæssig udvikling med en opdateret, dynamisk, effektiv ledelse og med ressourcer, der optimalt bruges til at nå sine mål og mål, underviser af fagfolk med etiske principper og akademisk ekspertise.

Placeringer

  • Guatemala City

    11 Avenida, 01012, Guatemala City

    Spørgsmål