Keystone logo
Universidad Del Aconcagua (Mendoza) - Aconcagua University Master i kriminologi
Universidad Del Aconcagua (Mendoza) - Aconcagua University

Master i kriminologi

147, Argentina

Request duration

Spanish

Request pace

Request application deadline

Feb 2024

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Postgraduate-kurset "Master i kriminologi" er organiseret af det psykologiske fakultet ved Universidad del Aconcagua med base i Mendoza, Argentina. Det er struktureret, kontinuerligt og ansigt til ansigt.

Oprettelsen af denne kandidatgrad skyldtes behovet for at træne disciplinære og tværfaglige akademikere til at undersøge kriminalitetsfænomenet, designe, gennemføre og evaluere politikker, planer og programmer til forebyggelse og tilgang af det og dets konsekvenser, rådgive og gribe ind i tilgangen til komplekse problemer som stofmisbrug, vold og kriminalitet. Læreplanen giver teoretisk, metodologisk og teknisk træning til forskning, intervention, rådgivning og generering af løsninger til nutidens alvorlige sociale problemer.

Karrieren er organiseret i læseplanaktiviteter centreret om akser, der tilbydes som teoretisk-praktiske kurser, seminarer og workshops i de forskellige integrerede discipliner. Dens akser er kriminologi (kriminologi I, kriminologi for vold, kriminologi og social kontrol, kriminologi II, offerologi, problemer og lovgivning for børn, unge og familie, programmer for kriminologisk intervention, konfliktløsning og genoprettende retfærdighed, straffepolitik), juridisk (kriminel System: Institutioner og procedurer, særlige emner inden for strafferet og penologi, menneskerettigheder og interamerikansk beskyttelsessystem), psykologisk (kriminel psykopatologi, juridisk psykologi, afhængighed og problematisk forbrug), sociologisk (sociologi, samfund og kriminalitet), metodologisk ( Epistemology of Human Sciences, Research Methodology I, Research Methodology II, Advanced Research Methods, Thesis Workshop). Alle disse aktiviteter er obligatoriske for lærerne.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • MA Alvorlig og voldelig kriminalitet
  • Online
 • MA Serious and Violent Crime
  • Online United Kingdom
 • Officiel kandidatgrad i kriminologi: kriminalitet og viktimologi
  • Valencia, Spanien
  • Barcelona, Spanien