Keystone logo
University of the Isthmus

University of the Isthmus

University of the Isthmus

Introduktion

Universitetet er opfattet som et link, en bro, en "landtange", der samler videnskabelig forskning og professionel praksis; permanente værdier og en kreativ og innovativ ånd; landets sociale problemer og internationale begivenheder universitetet og virksomheden humanistisk træning og moderne teknologi.

For at understøtte vores kvalitet i akademisk uddannelse har UNIS gennemgået en proces med kontinuerlige akkrediteringer, der garanterer standarderne for vores uddannelsesprogrammer, professorenes profil, værktøjer til udøvelse af karrieren, såsom specialprogrammer.

Til denne proces stoler Universidad del Istmo på, at ANECA starter sin internationale akademiske kvalitetscertificeringsproces fra 2014.

ANECA er et statsligt fundament, der sigter mod at levere ekstern kvalitetssikring til universitetets system og bidrage til dets konstante forbedring. Ligeledes udvikler det forskellige programmer til at udføre sin aktivitet (evaluering, certificering og akkreditering) for at integrere vores system i det europæiske område for videregående uddannelse.

Placeringer

  • Guatemala City

    Carretera a Fraijanes, , Guatemala City

    Spørgsmål