Keystone logo
Universidad del Medio Ambiente

Universidad del Medio Ambiente

Universidad del Medio Ambiente

Introduktion

Fremme en regenerativ, bæredygtig og etisk fremtid, der ledsager forandringsagenter, der er i stand til at fremme initiativer, der transformerer socio-miljøsystemer.

Hvordan opstår det?

Drømmen blev født for 10 år siden fra bekymringen fra en gruppe unge mexicanere, der erkender den enorme betydning af at skabe et læringsrum til at håndtere socio-miljømæssige udfordringer i Latinamerika. Undervejs har hundreder af specialister, undervisere, forandringsagenter og iværksættere deltaget i udviklingen af en uddannelsesmodel, der lærer, hvordan vi kan redesigne vores system. UMA er blevet det eneste universitet specialiseret i bæredygtighed i landet og et ideelt sted for udvikling af socio-miljøprojekter.

Hvad gør vi?

Vi tilbyder kandidatuddannelser, workshops, eksamensbeviser og konsulenttjenester med fokus på bæredygtighed og regenerering af socio-miljø. Vores vigtigste værdi er at have skabt et mødested for at fremskynde læring mellem studerende, specialister og bæredygtighedsledere. Når du besøger os, får du den inspirerende oplevelse at oprette forbindelse til et læringsfællesskab, der er aktiv i at ændre vores verden til det bedre.

Skift agent

Når de går ind i en UMA-kandidatgrad, anerkender de studerende vigtigheden af at udvikle sig som forandringsagenter, gå ind i en proces med transformation og personlig berigelse, der letter udviklingen af initiativer og projekter, der søger at ændre den nuværende praksis i deres disciplin mod bæredygtighedsordninger.

På UMA mener vi, at den første forandring, der skal forfølges, er en selv.

Campus funktioner

Vores hensigt er at bygge en campus, der viser, hvordan en arkitektonisk indgriben bliver et middel til regenerering af dets samfund og dets vandskel.

Vi forestiller os en dybt æstetisk campus, der passer til dets formål, sted og funktion. Væksten af en tæt spiseskov vil blive tilskyndet, inden for hvilken vi vil finde arbejds- og læringsrum. Faciliteterne vil være et beskyttende tæppe for sine beboere i visuelle, akustiske, klimatiske og teksturmæssige kvaliteter, så de inviterer til refleksion, dialog og læring.

Der vil være en interessant kombination af passende teknologier, både banebrydende og traditionelle, til håndtering af vand, energi, mad, affald og andre strømme. Stedet skal ære og opmuntre tilstedeværelsen og sameksistensen af elementer ud over mennesker såsom solen, vand, jord, vind og biodiversitet. UMA campus vil være et inspirerende sted, der giver os mulighed for at forestille os en regenerativ og mangfoldig fremtid.

  Stipendier og finansiering

  Hos UMA tilbyder vi to typer stipendier:

  Vi søger at støtte personer med et højt potentiale for forandringsbureau, som er interesseret i at læse kandidatuddannelsen, men som er i en økonomisk situation, der ikke tillader dem at betale det fulde studieafgift. Vi har et begrænset antal stipendier, og disse uddeles til dem, der har mest brug for det og bedst opfylder kriterierne angivet nedenfor.

  Inden for vores optagelsesansøgning finder du en sektion, hvor du kan ansøge om det stipendium, du har brug for (se fanen Optagelsesproces), du skal angive den type og procentdel af stipendium, du søger. Hvis du er interesseret i et legat, så husk, at du kan få en højere procentdel, hvis du sender din ansøgning i første tilmeldingsrunde.

  a) Delstipendier: Stipendier på 10 % til 20 % af prisen på kandidatuddannelsen, eksklusive gradsomkostninger.

  b) Udvekslingsstipendier: Stipendier fra 25 % til 40 % af prisen på kandidatuddannelsen, eksklusiv uddannelsesomkostninger. Disse stipendier gives i bytte for tid til at støtte aktiviteter i Masters koordinering eller UMA-samfundet. Du kan vælge mellem forskellige støtteaktiviteter, og de kan udføres hvor som helst og til fleksible timer.

  Rabat ved fuld kandidatbetaling: 15%.

  Gælder, hvis du forudbetaler hele kandidatuddannelsen.

  Rabat ved forudbetaling på et år: 10%.

  Gælder, hvis du betaler et helt år forud.

  Rabat ved førtidsbetaling af et semester: 5%.

  Gælder, hvis du forudbetaler for et helt semester.

  Hvis du modtager et stipendium, anvendes enhver af disse rabatter på det beløb, der skal betales, efter at der er taget højde for den tildelte stipendieprocent.

  Indlæggelser

  Optagelsesprocessen består af følgende trin:

  • Klik på knappen "Start din ansøgning" på denne side, og følg instruktionerne for at fuldføre din onlineansøgning. Lige der kan du anmode om en stipendieprocent, hvis du har brug for det.
  • Når du er færdig med din onlineansøgning, kontakter Degree Director dig for at få et virtuelt interview.
  • I slutningen af samtalen planlægger vi en diagnostisk test, hvormed vi evaluerer dit faglige niveau og måde at lære på. Denne test koster $500 pesos, som skal dækkes, før den udføres.
  • Efter samtalen vil du modtage svar på din ansøgning. Acceptbrevet indeholder alle oplysninger til at foretage betalingen af din registrering ved elektronisk overførsel og til at sende den respektive kvittering. Hvis det er relevant, vil det inkludere, om du fik tildelt en procentdel af stipendiet.
  • Når registreringen er gennemført, kontakter vi dig for at anmode om de resterende dokumenter og fuldføre din registrering hos Undervisningsministeriet.
  • Bachelorgraden har en månedlig pris på $15.000, der betales over 48 månedlige betalinger. Registreringsprisen er $12.000 pesos, som kun betales én gang.
  • UMA kan give en procentdel af stipendiet til studerende, der har brug for det, afhængigt af den socioøkonomiske undersøgelse, der udføres. Indsend din ansøgning hurtigst muligt for at få adgang til stipendiefonden.

  Ranglister

  UMA betragtede en af sagerne om uddannelsesinnovation i Mexico

  • Universidad del Medio Ambiente og UMA High School blev anerkendt af Ashoka som en af de organisationer, der legemliggør innovationsånden i uddannelsessektoren.

  Vind Win Award

  • Best Case for Universitetets Sociale Ansvar

  Anerkendelsespræmie Holcim

  • 2014 Campus Team

  Quorum Award

  • 2013 Victoria Haro & Federico Llamas

  Det latinamerikanske kvalitetsinstitut

  • 2013 CIAMA

  Quo & Discovery Minds Award

  • 2011 Victoria Haro

  Studenterklæringer

  Placeringer

  • Valle de Bravo

   Camino al Castellano #4 San Mateo Acatitlán, Valle de Bravo, Mexico, 51200, Valle de Bravo

  Spørgsmål