Keystone logo
State University of Milagro

State University of Milagro

State University of Milagro

Introduktion

State University of Milagro viser i overensstemmelse med forpligtelsen til at servicere samfundet i Milagro, regionen og landet sine institutionelle potentialer, struktureret fra universitetets grundlæggende funktioner, betragtet som dets essens.

Undervisning forstået som den grundlæggende handling i udøvelsen af det akademiske liv understøttes af et menneskeligt team med træning og et kald til at tage udfordringen op med at træne mennesker med kritisk bevidsthed og social sans.

Forskning, videngenerator og løsninger på landets problemer fremgår af udviklingen af videnskabelige projekter, indekserede publikationer, nationale og internationale artikler og videnskabelige tidsskrifter til formidling.

Forbindelsen med samfundet forstået som overførsel af teknologi og anvendelse af viden i den effektive løsning på samfundets problemer.

Administrativ ledelse, udtænkt som støttefunktion, udvikler de nødvendige betingelser for at udføre hovedaktiviteterne gennem effektiv og effektiv udførelse af institutionelle ressourcer.

Funktioner, der fremmes gennem et institutionelt strategisk forslag, der er i overensstemmelse med miljøets behov med organisationens potentiale, tilpasset den nationale planlægning og de kvalitetsstandarder, der er fastlagt af evaluerings- og akkrediteringsorganet.

Akademisk udvikling tillader os at være stolte af den forandring, vi opnåede sammen.

Placeringer

  • Los Vergeles

    Los Vergeles, Ecuador

    Spørgsmål