PhDLawBachelorMBAHealthcareCoursesOnlineMaster
Keystone logo
Federal University De Viçosa - UFV Fødevarevidenskab og teknologi
Federal University De Viçosa - UFV

Fødevarevidenskab og teknologi

490, Brasilien

Anmodning om varighed

Portugisisk

Bed om tempoet

Anmod om ansøgningsfrist

Mar 2024

Anmod om studieafgift

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Læs mere

Introduktion

Postgraduate studier i fødevarevidenskab og teknologi ved Federal University of Viçosa (PPGCTA / UFV) begyndte i august 1974 (kandidatgrad) og april 1994 (doktorgrad). PPGCTA med sine 680 afhandlinger og 323 afhandlinger forsvaret indtil 31. december 2020 er akkrediteret af organer, der er kompetente organer fra Undervisningsministeriet (MEC). I alt er mere end 60.000 fagfolk uddannet fra institutionen; mere end 12.000 speciale og 4.000 doktorafhandlinger er allerede blevet forsvaret ved Campi da UFV.

Kandidatuddannelsen er akkrediteret af organer, der er kompetente organer i Ministeriet for Uddannelse og Sport (MEC) og doktorgraden, anbefalet af den tekniske rådgivende gruppe for koordinationen til forbedring af personale for videregående uddannelse (GTC-CAPES-MEC), som begge anbefales til kandidater. Institutionel lærer- og teknikeruddannelsesprogram (PICDT).

Kandidaterne fra programmet arbejder i forskningsinstitutter, i fødevareindustrien eller relaterede produkter eller som undervisningsforskere ved brasilianske universiteter og latinamerikanske lande.

Den studerende arbejder på fuldtidsbasis, herunder i juli og fra december til februar, under opsyn af en orienteringsudvalg, derfor er det nødvendigt at etablere bopæl i Viçosa i den periode, hvor han er tilmeldt kurset. Studieplanen udarbejdes på baggrund af den studerendes tidligere erfaring i henhold til hans træningsinteresse og programmets mål. Mestringernes varighed er 18 til 24 måneder og doktorgraden 30 til 48 måneder.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • International Master i Fødevarevidenskab for innovation og ægthed
    • Bolzano, Italien
  • Master i fødevaresystemer
    • Warsaw, Polen
    • Stuttgart, Tyskland
    • + 4 Mere
  • Master of Science i ernæring og fødevaresystemer
    • Ghent, Belgien