Keystone logo
© ULACIT
Universidad Latinoamericana De Ciencia Y Tecnología - ULACIT

Universidad Latinoamericana De Ciencia Y Tecnología - ULACIT

Universidad Latinoamericana De Ciencia Y Tecnología - ULACIT

Introduktion

Det latinamerikanske universitet for videnskab og teknologi, ULACIT, er beliggende i Tournón-kvarteret, San José, Costa Rica; og har den officielle godkendelse fra National Council for Private Higher Education, CONESUP, siden 1987 (session nr. 101-87). ULACIT underviser på syv fakulteter og tolv skoler, syvoghalvtreds bachelor- og kandidatkurser samt sytten postgraduate kurser og to doktorgradsprogrammer til mere end fire tusinde studerende.

Grunde til at studere på ULACIT

 • Undervisningsmetodologi : For ULACIT er læring et individs evne til at bruge viden i nye situationer (for eksempel ved at løse problemer, designe produkter eller argumentere for synspunkter) på måder, der ligner dem, der er modelleret af eksperter inden for specifikke discipliner. Studerende demonstrerer deres læring, når de er i stand til at gå ud over akkumulering af information og udføre projekter, der værdsættes af de samfund, de bor i. Disse projekter udføres i arbejdsgrupper ved hjælp af projektledelsesmetoder, der anvendes i arbejdsmiljøer. Lektionerne undervises i flippede klasseværelser: teori ses derhjemme, i virtuelle klasseværelser; og øv i klasseværelset. Derfor er tiden i klasseværelset fokuseret på øvelser, projekter og diskussioner, ikke forelæsninger. Bliv fortrolig med vores uddannelsesmodel og projektbaserede undervisningsmetodik.
 • Tosproget universitet : ULACIT gymnasieelever begynder med at studere fire hundrede og halvtreds timers klasser, der udelukkende er viet til at lære engelsk, i fem intensive kurser på seks timer om ugen. Studerende, der allerede taler engelsk, validerer kurserne ved at tage en standardiseret test i begyndelsen af deres karriere. Kurserne undervises af certificerede specialister i engelskundervisning, som arbejder på fuld tid for institutionen, og som har tid til at rådgive deres elever uden for undervisningen. Klasser gør intensiv brug af pædagogiske teknologier via nettet. Derefter inkorporerer karrierekurserne den obligatoriske læsning af bibliografi helt på engelsk.
 • Internationalisering : ULACITs internationale programmer giver vores studerende flere muligheder for at studere i udlandet og komme i kontakt med andre kulturer og sprog gennem alliancer og aftaler, der er etableret med universiteter og organisationer rundt om i verden. Vores studerende kan udføre akademiske udvekslinger, dobbeltgrader, international professionel praksis og Study & Travel-programmer. Studerende, der er interesseret i at studere i udlandet som en del af vores akademiske udvekslingsprogram, kan vælge mellem flere universiteter i Nordamerika, Europa og Asien. De kan også forfølge deres grad gennem University of Arizona, da ULACIT er Global Campus for University of Arizona i Mellemamerika.
 • Studenterservice : ULACIT tilbyder en bred vifte af studerendes tjenester, herunder medicinske, akademiske, psykologiske og beskæftigelsesrådgivningstjenester; skab, parkering, mad og teknologiske tjenester; lokalisering af tabt og fundet; forretningsrejser og professionel praksis; adgang til on-demand træningskurser på LinkedIn Learning; et virtuelt privat socialt netværk for studerende; og sportshold. Det har fjorten studenterorganisationer og en studenterregering; og organiserer pædagogiske konferencer, workshops om beskæftigelsesegnethed og særlige aktiviteter såsom turneringer og akademiske konkurrencer. Derudover har den sin egen webkanal kaldet Moxie, på Delfino.cr; og det er kæledyrsvenligt.
 • Studentermiljø : På ULACIT opmuntres positiv social sameksistens og interpersonelle relationer, samt etablering af kontaktnetværk, altid inden for en sfære af respekt og påskønnelse af elevernes kulturelle, politiske, ideologiske, religiøse, etniske og identitetsmæssige mangfoldighed. , blandt andre. ULACIT blev erklæret et "rum fri for diskrimination baseret på seksuel orientering og kønsidentitet" siden 2012, og har neutrale sundhedstjenester samt protokoller for indsats mod chikane af enhver art.
 • Online uddannelse : ULACIT er det eneste universitet i Costa Rica, der bruger Blackboard Ultra online uddannelsesplatformen, hvorigennem det underviser i alle ansigt-til-ansigt-kurser under den mest effektive undervisningsmodalitet: det omvendte klasseværelse. Takket være denne platform er ULACIT det første universitet i landet, der har virtuelle klasseværelser i alle hovedfag. Fra enhver computer kan eleven få adgang til værdifulde pædagogiske ressourcer, såsom kursets bibliografi, podcasts, videoer, billeder, simulatorer og andet undervisningsmateriale; samt kommunikere synkront og asynkront med din lærer, klassekammerater og gæster gennem videokonferencer i Collaborate; Eller hold styr på dine karakterer.
 • Stipendier : ULACIT er forpligtet til at udvælge studerende med en lovende akademisk profil, med lederegenskaber, dedikation til service og exceptionelle talenter, med det formål at give dem mulighed for at forfølge deres interessekarriere med et delvist eller fuldt stipendium.
 • Generelle studier : Globalisering udfordrer begrebet specialisering. Folk skal være alsidige og besidde avancerede tænkning, kommunikation og livslang læring. Der er efterspørgsel efter at udføre specialiserede opgaver, ikke efter specialiserede mennesker. Individer skal arbejde i tværfaglige teams og på tværs af discipliner. Den tværfaglige uddannelse, som General Studies indebærer på ULACIT, tilbyder individer flere linser, hvorfra de kan analysere komplekse problemer og et mere omfattende repertoire af kognitive værktøjer til at nå frem til bedre løsninger. Det giver dem også mulighed for at korrelere, dele og genopbygge viden, efterhånden som grænserne mellem discipliner udviskes, og en mere holistisk forståelse af den menneskelige oplevelse begynder at dukke op.
 • Akkreditering : Hos ULACIT er vi forpligtet til kvaliteten af vores grader. Derfor er vi stiftende medlemmer af National Higher Education Accreditation System (SINAES) siden 1998. Vi har elleve akkrediterede karrierer, og vi er i gang med at akkreditere alle vores programmer.
 • Baggrund : ULACIT var det fjerde private universitet, der blev grundlagt i Costa Rica (1987). Det har dog en lang historie, da det blev født fra Castro Carazo-skolerne, grundlagt i 1936 af professor Miguel Ángel Castro Carazo, før University of Costa Rica blev grundlagt.
 • Prestige : I tolv på hinanden følgende år (2011-2023) har ULACIT været opført som det bedste private universitet i Costa Rica ifølge QS Latin America University Rankings of London. Derudover blev det kåret som det bedste private universitet i Mellemamerika, det costaricanske universitet foretrukket af arbejdsgivere, såvel som universitetet med den højeste andel af sit fakultet med doktorgrader.

Placeringer

 • San José

  Barrio Tournón, 10802, San José

Spørgsmål