Keystone logo
Universidad México Americana del Norte

Universidad México Americana del Norte

Universidad México Americana del Norte

Introduktion

På Universidad México Americana del Norte vi forpligtet til at uddanne fagfolk, der er i stand til at tackle dagens udfordringer. Mere end tre årtier med erfaring skelner os som en uddannelsesinstitution dedikeret til undervisning på sekundær-, studentereksamen, højere og postgraduate niveau, hvilket anerkendes af Ministeriet for Offentlig Uddannelse med officiel gyldighed ved dekret 384 fra H. Kongressen i State of Tamaulipas, 23. februar 1983 og registrering hos SEP dateret 11. marts 1983 i henhold til aftale 219 fra generaldirektoratet for erhverv.

Universidad México Americana del Norte , AC, blev født ud fra ideologi og hjerte fra doktor Jorge Brenes Araya (+), som med et kald for tjeneste altid kæmpede for andres velbefindende, fordi han frem for alt troede på gave til sundhed og mod af uddannelse, idet han betragter det som den eneste ressource - sagde han - til at vokse, transcendere og tjene andre.

At bære frugt i mere end tre årtier, dets principper og klare overbevisning har styrket vores akademiske nutid, og i dag fortsætter vores rektor, Dr. Edith Cantú de Morett, sit arbejde med at fremme sekundær, studentereksamen, bachelor-, kandidat- og doktorgradsuddannelse for unge mennesker fra regionen, åbner nye faglige rum for at imødegå de udfordringer, som samfundet kræver og fortsætter således med sine undervisningsformål.

Placeringer

  • Reynosa

    Primera,SN, 88640, Reynosa

    Programmer

    Spørgsmål