Keystone logo
Madero University

Madero University

Madero University

Introduktion

På UMAD har vi de højeste ambitioner for vores studerende. Inden for et samfund, der fremmer vigtigheden af fælles værdier, søger vi at skabe en ægte entusiasme for læring og en ånd af undersøgelse.

UMAD er baseret på kristne principper og er et glædeligt, konkurrencedygtigt og inkluderende samfund. Akademisk præstation er højt værdsat, mens stræben efter ekspertise inden for andre områder er afgørende for at give de bedste professionelle værktøjer.

Uddannelse er et tillidsværk mellem mennesker og håb for fremtiden; som institution lykkes det os at opretholde et højt kvalitetsniveau og efterspørgsel, der er kompatibel med stoltheden over at tilhøre et af de bedste studiehuse.

Vurderet blandt de bedste på statsniveau og unikt i dets tilbud om akademisk supporttjeneste, på UMAD arbejder vi på vores 2025-vision: at være et globalt uddannelsesmiljø med et højt akademisk og teknologisk niveau.

At bygge en bedre fremtid er kernen i UMADs uddannelse. Vi har i vores DNA overbevisning om, at hvert individ har talenter at opdage og pleje; vores udfordring er at udvikle dem i et venligt og tillidsfuldt miljø.

Placeringer

  • Puebla

    Antiguo Camino Real a Cholula,4212, 72150, Puebla

    Spørgsmål