Keystone logo
Mariano Gálvez University of Guatemala

Mariano Gálvez University of Guatemala

Mariano Gálvez University of Guatemala

Introduktion

Mariano Gálvez University er en privat, uafhængig non-profit videregående uddannelsesinstitution, der fungerer i overensstemmelse med lovgivningen af dens institutionelle karakter, som blev godkendt den 29. januar 1966 af det øverste universitetsråd ved University of San Carlos de Guatemala . Dets navn ærer den fremtrædende statsmand, helt og berømte juristkonsulent Læge José Mariano Gálvez (leder af staten Guatemala 1831-1838), grundlægger af akademiet for studier og reformator af guatemalansk uddannelse, der fremmede vigtige innovationer i alle livsordener af staten. Forbedringen af den offentlige instruktion tilskrives ham. Han kæmpede for, at undervisningen var sekulær, han var grundlægger af Nationalbiblioteket og museet, han respekterede individuelle love og garantier, pressefrihed og tankemission.

I overensstemmelse med sine institutionelle principper tjener Mariano Gálvez University i det væsentlige den etiske, videnskabelige, faglige og tekniske uddannelse af studerende gennem den integrerede øvelse af undervisning, forskning og service til samfundet og normativ, akademisk uafhængighed, administrativ, disciplinær og økonomisk; til bevarelse og udvikling af videnskab og kultur som en universel arv til fremme af forskning som kilde til viden og fremskridt og til undersøgelse af nationale problemer for at bidrage til deres løsning.

Idealerne, der inspirerede dets grundlæggere, forbliver gyldige, da det er universitetets bekymring i sin undervisning, den omfattende træning af sine studerende i et miljø med frihed, gensidig respekt og en ånd af sameksistens.

Placeringer

  • Guatemala City

    3a. Avenida 9-00 zona 2, 01002, Guatemala City

    Spørgsmål