Keystone logo
Universidad Nacional De General Sarmiento

Universidad Nacional De General Sarmiento

Universidad Nacional De General Sarmiento

Introduktion

National University of General Sarmiento (UNGS) blev oprettet den 20. maj 1992 ved national lov nr. 24.082 og blev grundlagt i 1993, da den organiserende rektor Roberto Nöel Domecq og den rådgivende kommission blev udpeget. UNGS skylder sit navn til general Sarmientos daværende part, som senere i 1994 blev opdelt i tre kommuner: San Miguel, José C. Paz og Malvinas Argentinas.

Siden grundlæggelsen har universitetet som et princip vedtaget koblingen mellem uddannelse, kritisk undersøgelse af de problemer, der påvirker samfundet, og søgen efter alternative handlinger for at overvinde dem.

UNGS er organiseret i fire tværfaglige forsknings- og undervisningsinstitutter, der søger at reagere på aktuelle problemer i forbindelse med industri, videnskab, byen og viden. De er Institute of Sciences, Institute of the Conurbano, Institute of Industry og Institute of Human Development.

Det centrale aspekt af dets aktivitet er at bidrage til demokratisering af undervisning, adgang til viden fra alle samfundssektorer og søgen efter akademisk ekspertise under forudsætning af en pædagogisk strategi med fokus på at sikre en solid grundlæggende og specifik uddannelse hos eleverne. Inden for denne ramme tilbyder universitetet gratis bachelorgrader, nationalt gyldige grader, studiestipendier, akademiske stipendier til uddannelse i undervisning, forskning, ledelse og samfundstjenester, personlig undervisningsstøtte, en moderne og effektiv bibliotekpublikum og gratis adgang og kvalitetsakademikere plads.

Universitetets campus ligger i Juan María Gutiérrez 1150, byen Los Polvorines, Malvinas Argentinas, nordvest for Greater Buenos Aires.

Placeringer

  • Los Polvorines

    Juan María Gutiérrez,1150, B1613, Los Polvorines

    Spørgsmål