Keystone logo
Universidad Nacional De Jose C. Paz (UNPAZ)

Universidad Nacional De Jose C. Paz (UNPAZ)

Universidad Nacional De Jose C. Paz (UNPAZ)

Introduktion

Beliggende i byen José C. Paz, blev National University of José Clemente Paz (UNPAZ) oprettet i 2009 ved lov nr. 26.577. UNPAZ anerkender videregående uddannelse som en grundlæggende social rettighed for den økonomiske, sociale og kulturelle udvikling i regionen og for styrkelse af retsstaten og de demokratiske værdier hos befolkningen.

I denne forstand er dens mission undervisning i videregående uddannelser samt produktion og formidling af viden, der bidrager til udviklingen af regionen og stiller sig til tjeneste for konsolideringen af social lighed og udvikling.

Hans vision er at fremme lighed, inklusion og udvidelse af muligheder, som videregående uddannelser tilbyder lokalsamfundet. De værdier, der inspirerer det, er baseret på solidaritet som en vej i opgaven med at danne mænd og kvinder med integritet, der som mennesker og borgere bærer de højeste idealer, som humanismen rejser og er i stand til at stille deres viden til tjeneste af samfundet. demokrati og menneskehedens vækst.

Formålet med dette studiehus er at garantere gratis bacheloruddannelse og adgang til offentligheden, gratis og gratis universitet, sikre lige muligheder og muligheder, udvikle en flertal åbenhed uden nogen diskrimination over for alle samfundssektorer.

Enhver borgers adgang til det offentlige universitet udgør en erhvervet rettighed. Videregående uddannelse bør ikke kun være et offentligt og socialt gode, men en universel menneskerettighed og statens ansvar.

Placeringer

  • José C. Paz

    Leandro N. Alem,4731, B1665, José C. Paz

    Spørgsmål