Keystone logo
Universidad Nacional de Misiones

Universidad Nacional de Misiones

Universidad Nacional de Misiones

Introduktion

Kvalitet videregående uddannelse giver fordele både for universitetet , for samfundet og for kandidater . For sidstnævnte oversættes kvalitet til fordele som større jobmuligheder , en opadgående karrierevej, social anerkendelse og acceptabel aflønning. Dette fører til større social mobilitet, som vil skabe en bedre livskvalitet og en mere ansvarlig ledelse i beslutningsprocessen, da kandidaten føler sig engageret i samfundet og beslutter at returnere de individuelle fordele, der modtages til det.

Graduate uddannelse spiller en strategisk rolle i vores samfund, fordi det er et redskab til at overvinde de uligheder, åbne rum intelligent og ansvarlig solidaritet, udvikle økonomien, fremme udviklingen af videnskab og teknologi, fremme kulturelle værdier, genopbygge samfundsstrukturen og de indbyrdes forhold mellem de forskellige sektorer, bidrager med dem, for at øge livskvaliteten for borgerne.

Under dette begreb den strategiske rolle, som Graduate Programme spillet vil udvikle Universidad Nacional de Misiones . I planlægningsprocessen af Institutional udviklingsplan for 2018-2022 UNAM, formuleret i arbejdet i alle enheder, blev taget som en prioritet omfatter kandidater. I den strategiske akse udvikling politisk-institutionelle aktionslinje 5, blev det fastslået Styrkelse af forbindelserne med kandidater, der definerer en række mål og forventede resultater omfatter søger kandidat på det institutionelle niveau.

Den største udfordring bliver at fremme den ægte deltagelse af kandidater i den institutionelle liv i UNAM og påtage sig forpligtelsen til at udvikle tiltag, der genererer synergier og bidrag til universitetet, for samfundet og tillader menneskelige og faglige vækst af sine kandidater.

Placeringer

  • Argentina

    Fernando Elias LLamosas,9400, N3304, Argentina

    Spørgsmål