Keystone logo
National University of Moreno

National University of Moreno

National University of Moreno

Introduktion

National University of Moreno er et offentligt og gratis universitet beliggende i det homonyme distrikt i provinsen Buenos Aires.

Det tilhører generationen af Bicentennial Universiteter, der blev oprettet i 2010 for at imødekomme den voksende efterspørgsel efter videregående uddannelser inden for rammerne af offentlige politikker, der demokratiserede adgangen til dette uddannelsesniveau.

UNM har til hensigt at garantere et kvalitetspædagogisk forslag, der fremmer udviklingen af samfundet i distriktet og regionen gennem undervisning, generering af viden og videnskabelig-teknologisk innovation.

UNM forstår videregående uddannelse som en universel menneskerettighed, et princip, der er specificeret i forskellige handlingslinjer med det formål at fremme studerendes adgang og varighed.

Det anerkender også flertals sameksistens mellem strømme, teorier og tankelinjer som et uundværligt krav i søgen efter akademisk ekspertise.

Det sikrer også deltagelse af alle aktører, der arbejder inden for det i den demokratiske ledelse af sin regering, under forudsætning af udfordringen med ansvarlig autonomi, der garanterer akademisk frihed og svarer til samfundets behov og krav.

Undervisningen er udviklet ud fra integrationen af teori og praksis med det formål at fremme de studerendes ønske om at lære og opbygge kritisk tænkning.

Placeringer

Placeringer
  • Balvanera

    Bartolomé Mitre,1891, C1039, Balvanera

    Spørgsmål