Keystone logo
Universidad Nacional De Salta / National  University Of Salta

Universidad Nacional De Salta / National University Of Salta

Universidad Nacional De Salta / National  University Of Salta

Introduktion

National University of Salta er en institution for offentlig ret, autonom og autark, hvis mål er fremme, formidling og bevarelse af kultur. Det opfylder dette formål i permanent kontakt med universel tankegang og lægger særlig vægt på problemerne i regionen og landet.

Universitetet bidrager til udviklingen af kultur gennem humanistiske undersøgelser, videnskabelig og teknologisk forskning og kunstnerisk skabelse. Spred ideer og kunstneriske præstationer gennem undervisning og de forskellige former for videnformidling.

Universitetets mission er generering og transmission af viden, videnskab og dens anvendelser og kunst. Dets hovedformål er uddannelse fra et etisk perspektiv.

Universitetet søger integreret og harmonisk dannelse af medlemmerne af universitetssamfundet, lærere, studerende, kandidater og universitetsstøttepersonale og indpoder dem ånden af moralsk retskaffenhed og etisk og borgerligt ansvar. Det træner forskere, lærere og egnede fagfolk. Det opretholder permanente forbindelser til sine kandidater gennem en kontinuerlig uddannelsesproces med det formål at opdatere og forbedre dem, fremme undervisning, forskning og faglig praksis, der er engageret i landets og regionens problemer.

I sin egenskab af en statslig enhed samarbejder den med identifikation og løsning af nationale og regionale problemer i overensstemmelse med de specifikke normer, der regulerer dens funktioner, præsenterer sine konklusioner, yder teknisk rådgivning og deltager i fælles aktiviteter med statslige og private institutioner gennem aftaler. samarbejde.

Universitetet er blottet for ideologiske, politiske og religiøse spørgsmål, der forstår sociale, politiske og ideologiske problemer og studerer dem videnskabeligt. Det er fremmed for enhver sektorinteresse eller dogmatisk opfattelse. Det fremmer en kritisk holdning og sikrer inden for den den bredeste ytringsfrihed.

Universitetet søger udover sin specifikke opgave som studie- og forskningscenter at sprede fordelene ved dets kulturelle og sociale handling ved at interagere med miljøet.

Placeringer

  • Salta Province

    Avenida Bolivia,5150, A4400, Salta Province

    Spørgsmål