Keystone logo
National University of the Center of the Province of Buenos Aires

National University of the Center of the Province of Buenos Aires

National University of the Center of the Province of Buenos Aires

Introduktion

National University of the Center of the Province of Buenos Aires oprettet gennem lov 20.753, og de bestræbelser, der blev udført for at samle de eksisterende universitetsstrukturer i byerne Tandil på et nationalt universitet. , Olavarría og Azul.

I begyndelsen af ​​1960'erne, da processen med at skabe private universiteter var begyndt i vores land, blev ideen om at oprette et institut for højere studier født i Tandil, hvor den voksende studerende kunne få en universitetsuddannelse uden at skulle krydse grænserne for din region. Den 30. maj 1964 kulminerede den intense indsats fra entusiastiske lærere, fagfolk, studerende og naboer, blandt hvilke navnet Dr. Osvaldo Zarini skabte University of Institute of Tandil. Den akademiske aktivitet i dette private universitet begyndte i Det Humanistiske Fakultet, hvortil fakulteterne for økonomisk videnskab og fysisk-matematisk videnskab blev tilføjet i 1965 og i 1969 fakultetet for veterinærvidenskab.

I december 2016 genvalgte universitetsforsamlingen Cr. Roberto Tassara som rektor, ledsaget af formlen af Dr. Marcelo Aba, indtil da dekan for Det Veterinærvidenskabelige Fakultet. I begyndelsen af sin tredje embedsperiode, der slutter i 2020, lovede rektor at fortsætte med at arbejde for “et inkluderende, regionalt universitet, åbent for samfundet og til samfundets tjeneste med kvalitet i uddannelsen af sine kandidater og ekspertise i forskning ”.

Placeringer

  • Tandil

    Pinto,399, , Tandil

    Programmer

    Spørgsmål