Keystone logo
Universidad Nebrija

Universidad Nebrija

Universidad Nebrija

Introduktion

Siden dets oprettelse har Nebrija University opretholdt de differentierende værdier af sin uddannelsesmodel, baseret på kvalitetsundervisning og på forskning som videnskabelse, med omfattende træning i alle sine studerendes færdigheder, kompetencer og evner. Det er nøgleprincipper for at opnå udvikling af individuelle talenter og de bedste muligheder for faglig integration.

Vores filosofi er at lære ved at gøre, hvilket bliver en unik universitetsoplevelse. Det er en vital oplevelse i transformationen af den studerende mod global viden, for at spille hovedrollen og lede de forandringer, som han/hun er fordybet i. "Nebrija"-eleven har fokus på konstruktion af viden til livets vigtige udfordringer.

Der er også et fast engagement mellem universitetet og virksomhederne for udvikling af træning i faglige færdigheder, som garanterer kvalitetspraktik for den studerende, for at opnå hans/hendes ambition om at vokse i livet og intellektuelt i universitetsfasen.

Bestyrelsen for Nebrija University og de akademiske råd, der består af relevante personligheder, knytter deres viden og prestige til studie- og forskningsprogrammerne. Nebrija University-studerende ved, hvordan de fuldt ud kan formulere deres viden og færdigheder i det nationale og internationale samfund, hvor de vil udføre deres faglige færdigheder.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " title=" <span translate= "no">Universidad Nebrija " src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/ element/13/135772_135755_FOTOBERZOSAANOCHECIENDO40x21.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Hvad adskiller Nebrija University?

 • Beskæftigelsesegnethed og orientering mod erhvervet, med praktik i virksomheder og institutioner for 100 % af de studerende.
 • Academic Excellence med personlig undervisning i mindre grupper, tætheden mellem lærere og elever og mødet med relevante mennesker fra den akademiske og professionelle verden.
 • Internationalisering med tosprogethed af internationale studerende i Madrid og med programmer i udlandet, en af de essentielle oplevelser, før du afslutter studierne.
 • Pædagogisk innovation med rum for viden og beskæftigelse til at være kreative, initiativrige og interagere på universitetet med alle sektorer, såsom bil, scenekunst, internationale relationer, kommunikation osv.

Hvem var Antonio de Nebrija

Elio Antonio Nebrija blev født i Lebrija (Sevilla) - deraf hans pseudonym - i 1441. Han studerede humaniora på universitetet i Salamanca og fortsatte sine filologiske studier i Bologna, hvor han interagerede med italiensk humanisme. Hans undervisning begyndte på universitetet i Salamanca, som han viede en stor del af sit liv til. Tilkaldt af kardinal Cisneros tog han til universitetet i Alcalá for at deltage i udgivelsen af Polyglot Bible, et projekt han opgav på grund af uenigheder med gruppen af oversættere. De sidste år af hans liv blev brugt på at undervise ved universitetet i Alcalá, hvor han døde i 1522.

Den berømte humanist kæmpede hele sit liv for at genvinde den kultiverede latin, der blev talt af Cicero og Quintilian, og som gik tabt til fordel for vulgær tale. Til dette tog han udgangspunkt i den naturlige metode, der tog udgangspunkt i et godt kendskab til det romanske sprog -folkets sprog-, som det bedste middel til at undgå at miste den kultiverede latin.

Blandt hans værker skiller følgende sig ud: Introductiones latinae (1481), Lexicon latino-castellanum et castellano-latinum (1492), Gramática castellana (1492) og Reglas de orthographia en la lengua castellana (1517). Af dem alle er den vigtigste, for den eftervirkning, den har haft i latinamerikansk filologi, den om castiliansk grammatik, som er den første kodifikation af et moderne sprog, og hvis prolog er dedikeret til dronning Isabel den katolske.

Internt kvalitetssikringssystem

Det interne kvalitetssikringssystem er det sæt af dokumenterede processer, der er nødvendige for at styre og kontrollere den korrekte udvikling af den daglige aktivitet på Antonio de Nebrija University. Gennem IQAS'en analyseres behovene, processerne defineres og der opretholdes en opfølgning, alt imens der sikres løbende forbedringer.

Det gør det interne kvalitetssikringssystem til et levende dokument, som skal revideres og tilpasses i takt med at organisationen eller dens aktiviteter ændrer sig.

Det er et unikt system, der omfatter alle de centre og skoler, som det er sammensat af, samt deres tilsvarende processer. Den er udarbejdet af Teknisk Enhed for Kvalitet (TUQ), under universitetsrektoratet, i samarbejde med alle institutter, både akademiske og administrative, hvorfra den er opbygget. Til dette har TUQ taget de retningslinjer, der er fremmet af ANECA, i betragtning gennem AUDIT-programmet, som har til formål at vejlede universiteter i udformningen af interne kvalitetssikringssystemer.

<img class="inserted-image image-element img-responsive" title="alt="Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/13/135771_135754_DSC07192.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Priser/rangeringer

Nebrija Universitys forpligtelse til akademisk ekspertise, uddannelse i førende virksomheder, innovation i tværfaglige programmer og international uddannelse, placerer Nebrija University i topplaceringerne på de vigtigste universitetsrangeringer.

Nebrija University er et sikkert valg, og dataene bekræfter det.

Placeringerne anerkender, at Nebrija University har en høj universitetspræstation, en konsekvens af vores differentierende elementer:

 • Akademisk Excellence
 • Beskæftigelsesegnethed
 • International orientering

Placeringer

 • U-Ranking 2018 af BBVA Foundation og Economic Research Institute (IVIE).
 • QS Stars International Ranking - QS World University Rankings 2019.
 • University Transparency Ranking 2018 af Commitment and Transparency Foundation.
 • Anerkendelse af sekretariatet for videregående uddannelse, videnskab, teknologi og innovation i Ecuador (SENESCYT).
 • Global Ranking CEO Magazine - MBA-program fra Nebrija Business School.
 • Global TOP 100 bedste mestre inden for entreprenørskab.
 • Anerkendelse af Undervisningsministeriet i Folkerepublikken Kina.
 • Madri+d Foundation - DOCENTIA – NEBRIJA Model.
 • Rangering af 250 kandidatuddannelser af El Mundo - To grader fra Nebrija University skiller sig ud i klassificeringen.
 • CYD Ranking - fra Fundación de Conocimiento y Desarrollo (Knowledge and Development Foundation).

<img class="inserted-image image-element img-responsive" title="alt="Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/13/135778_135758_IMG_6922.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Placeringer

 • Madrid

  Calle de Santa Cruz de Marcenado,27, 28015, Madrid

 • Berzosa

  Calle del Hostal, 28248 Hoyo de Manzanares, Madrid, Spain, 42351, Berzosa

  • Madrid

   Calle de Santa Cruz de Marcenado, 27, 28015, Madrid

   Spørgsmål