Keystone logo
Pilot university of Colombia

Pilot university of Colombia

Pilot university of Colombia

Introduktion

Omkring samme tid for 58 år siden var en gruppe entusiastiske og dedikerede studerende fra Arkitekturfakultetet ved University of Bogotá utilfredse med uddannelsesprocesserne og i uenighed med den akademiske uddannelsespolitik i det konventionelle colombianske universitetssystem og i en handling af Uimodståeligt oprør besluttede de og proklamerede en bevægelse for studenterfornyelse for at oprette en institution, der ville reagere på ungdommen i et land, der har brug for store ændringer i dets strukturer.

Disse studerende blev drevet af den ungdommelige entusiasme og universitetets manglende overensstemmelse i 60'erne med en vellykket og futuristisk vision af absolut tillid til deres egen værdi og understøttet af en urokkelig tro på den succes, som årets bortgang ville bringe dem, De foreslog derefter at grundlægge et universitet.

I slutningen af august 1962 blev studentergruppen grupperet, koordineret af et organisationsudvalg, de dannede arbejdsteams og bosatte sig midlertidigt i Nationalpark-teatret.

Sådan så fornemme personligheder med interesse den overfyldte ånd, der kunne ses i denne gruppe studerende, og med beslutsomhed gik de ind for at støtte initiativet.

Placeringer

  • Bogotá

    Carrera 9,45A-44, 110311, Bogotá

    Spørgsmål