Keystone logo
© Universidad Rey Juan Carlos
Universidad Rey Juan Carlos

Universidad Rey Juan Carlos

Universidad Rey Juan Carlos

Introduktion

Universidad Rey Juan Carlos tilbyder specialiseret uddannelse af høj kvalitet med over 200 postgraduate grader, herunder universitets masteruddannelser, specifikke grader og internationale ph.d.-programmer på tværs af alle vidensområder. Det giver moderne faciliteter til at sikre, at alle studier har den praktiske komponent, der kræves inden for det videnskabelige område og på et stadig mere konkurrencepræget arbejdsmarked.

Siden etableringen i 1996 har Universidad Rey Juan Carlos (URJC) konsekvent forbedret kvaliteten af sin undervisning i alle akademiske tilbud med campusser forskellige steder i Madrid-fællesskabet, Spanien. Denne kapacitet giver også universitetet mulighed for at tilbyde omfattende træning for studerende, der starter på universitetsuddannelse for første gang. Kvaliteten af URJC har vundet international anerkendelse og bliver i øjeblikket vurderet som et 5-stjernet universitet inden for beskæftigelsesegnethed, internationalisering og innovation. Det er rangeret blandt de bedste 800 universiteter i verden ifølge Academic Ranking of World Universities (Shanghai Ranking), en af de mest krævende internationale ranglister.

Fakultetet er højt kvalificeret, og hver uddannelse omfatter eksperter, der arbejder inden for forskellige områder for at give omfattende uddannelse skræddersyet til aktuelle faglige behov. Universitetets 11 fakulteter og skoler er udstyret med state-of-the-art faciliteter, så de studerende kan få praktisk viden og tilpasse sig den nye forskning og faglige realiteter. Både universitetskandidatuddannelser og specifikke grader tilbyder eksterne praktikophold som en obligatorisk del af deres læseplan, der integrerer studerende på arbejdsmarkedet, før de afslutter deres postgraduate studier. Derudover tilbyder universitetet 11 internationale programmer inden for forskellige områder.

Placeringer

 • Madrid

  Tulipán s/n Móstoles. Móstoles, Madrid (Spain), 28933, Madrid

 • Alcorcón

  Avenida de Atenas, s/n, 28922, Alcorcón

  • Municipality of Fuenlabrada

   Camino del Molino, 5, 28942, Municipality of Fuenlabrada

   • Aranjuez

    Aranjuez, Spanien

    • Móstoles

     Calle Tulipán, s/n, 28933, Móstoles

     Programmer

     Spørgsmål