Keystone logo
© Carrianna Field
Universidad Rey Juan Carlos T

Universidad Rey Juan Carlos T

Universidad Rey Juan Carlos T

Introduktion

præsentation

Grundlagt i 1996, er vores universitet til din tjeneste og giver dig kvalitetsuddannelse gennem et bredt og fremragende akademisk tilbud og bidrager til fronten af viden, hvis resultat er i vores videnskabelige undersøgelser af international projektion.

Overbevist om vores kald til offentlig service, uanset om du er studerende, eller hvis du overvejer at studere ved URJC, tilbyder vi dig alle vores muligheder for din træning. Vores universitet tilbyder dig et personale af lærere, der brænder for at give dig den bedste træning. De er samtidig dynamiske fagfolk, fleksible og tilpasset de nye undervisningsmetoder. Du har også opdaterede faciliteter af høj kvalitet og laboratorier og mange andre tjenester uden for klasseværelserne. At studere ved King Juan Carlos betyder at gå ind i et ideelt læringsmiljø, der vil hjælpe dig med at nå dine mål, både personlige og professionelle, i den mest spændende fremtid.

For virksomheder og fagfolk har vi også et bredt og omhyggeligt tilbud på postgraduate uddannelse og kontinuerlig træning. Derudover sætter vi vores førende forskning til din tjeneste og i hele samfundet for at udvikle ny viden og hjælpe med at løse de problemer, der virkelig betyder noget for borgerne.

Vi er involveret i kulturel skabelse og dens formidling, fremme af sport og en bæredygtig livsstil. Vi ønsker at bidrage til den kritiske undersøgelse af sociale problemer og give innovative forslag fra videnskab, kultur og kunstløsninger, der gør vores verden til et mere retfærdigt og behageligt sted.

Selvom vi er født til at tjene befolkningen i Madrid, er vi involveret med alle spaniere og borgere i Den Europæiske Union. Og vi er meget stolte af det specielle bånd, der forener os med Latinamerika. Vi arbejder tæt sammen med de bedste universiteter i verden.

Vi har fem campusser i Madrid-regionen: Aranjuez, Alcorcón, Fuenlabrada, Madrid og Móstoles, og flere steder i hovedstaden.

128560_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

grader

Rey Juan Carlos University tilbyder anerkendte studerende i hele Den Europæiske Union inden for alle videnområder: kunst og humaniora, juridiske og sociale videnskaber, ingeniørvidenskab og arkitektur, sundhedsvidenskab og eksperimentelle videnskaber.

Vores universitet byder studerende fra mere end 80 nationaliteter velkommen. Det er et universitet, hvor man kan udvikle en kritisk ånd, træne i det akademiske og professionelle aspekt, og også hvor man skal berige og vokse personligt og kulturelt. At studere ved URJC tilbyder et læringsmiljø og et unikt campusliv for at styrke arbejde og talent.

Forskningen i URJC

Rey Juan Carlos University fremmer forskning rettet mod økonomisk og social udvikling, fremme og fremme forskningsaktivitet og formidling og overførsel af viden og resultater til samfundet. Fremme af ID-aktiviteter udføres gennem samarbejde med virksomheder og institutioner og deltagelse i nationale og internationale opkald, der giver vores forskere mulighed for at udvikle deres forskningslinjer, der bidrager til generering, udvidelse og formidling af viden og til Fremskridt inden for videnskab og teknologi.

128561_pexels-photo-1438072.jpg

Universitetslivet

Rey Juan Carlos University integrerer en række programmer og handlinger til rådighed for universitetssamfundet og det sociale miljø i dets akademiske og forskningsaktivitet. I løbet af kurset udvikles forskellige kunstneriske, kulturelle og uddannelsesmæssige aktiviteter, der supplerer universitetslivet og bidrager til udvikling og integreret træning af vores studerende.

Forbindelsen mellem universitetet og universitetsuddannelsen gennem livet udvikles også gennem programmet University of Seniors. Vores sociale engagement inkluderer projekter fra samarbejde og frivilligt arbejde, bæredygtighed og sundt universitet.

Placeringer

  • Madrid

    Universidad Rey Juan Carlos Calle Tulipán s/n. 28933 Móstoles, Madrid, , Madrid

Spørgsmål