Keystone logo
Universidad Torcuato Di Tella School Of Business

Universidad Torcuato Di Tella School Of Business

Universidad Torcuato Di Tella School Of Business

Introduktion

Universidad Torcuato Di Tella er en nonprofit institution, der blev grundlagt i 1991 med det formål at bidrage væsentligt til det akademiske liv og uddannelse i Argentina. I dag beskæftiger universitetet sig med grundlæggende og anvendt forskning i bachelor- og kandidatundervisning i kunst og videnskab.

Universitetet er bygget fra udviklingen af et forskningsfelt af høj kvalitet, der bidrager til at fremme viden, startende fra de grundlæggende præmisser i pluralisme, den åbne diskussion af ideer og akademisk kvalitet. Dette område er en kilde til bidrag til både teorien og analysen af national og regional offentlig politik og private strategier.

Kvaliteten af et lands institutioner bestemmer i høj grad, at det er politisk, økonomisk og social funktion. Formålet med Torcuato Di Tella University er at træne de nye generationer af forretnings-, akademiske, politiske og sociale ledere, der vil være aktører og ansvarlige for institutionernes fremtidige præstationer.

Universitetet er overbevist om, at en solid uddannelse inden for kunst og videnskab er et væsentligt aspekt i dannelsen af dets studerende, så de bliver borgere, der er i stand til at lede samfundets fremtid med kapacitet, etik og generøsitet.

Placeringer

Placeringer
  • Belgrano

    Avenida Presidente Figueroa Alcorta,7350, C1428, Belgrano

    Spørgsmål