Keystone logo
Universidad UNIACC

Universidad UNIACC

Universidad UNIACC

Introduktion

University of Arts, Sciences og kommunikation, UNIACC, er et selskab af selvstyrende Private Higher Education. Visionen er at være et universitet anerkendt for at tilbyde kvalitet videregående uddannelse i forskellige former for undervisning og læring -i tilstedeværelse, blandet og ikke-deltagelse (fuld online) - så deres programmer lette adgangen til videregående uddannelse til alle, der ønsker at træne i kunstneriske områder af samfundsvidenskab og ledelse, med vægt på kommunikation, brug af teknologi og innovation.

Den Universidad UNIACC er en institution anerkendt af Undervisningsministeriet i Chile og en institution ikke akkrediteret af National Akkreditering Kommissionen (CNA).

HISTORIE

I dag, mere end ni tusinde kandidater fra Universidad UNIACC er hovedpersoner i forskellige arbejdsmetoder sammenhænge i verden af kommunikation.

Tilblivelsen af Universidad UNIACC går tilbage til 1981, da den teknisk uddannelse center kaldet Superior (CFT IACC) Institut for Kunst og Kommunikation Sciences blev oprettet. Det var den første akademisk center med speciale i uddannelse af professionelle til en verden af ​​kommunikation Chile.

Således blev læseplaner og uddannelse, der fører til en karriere i ledende teknikere inden for audiovisuel kommunikation og reklame genereret.

I 1987, den IACC CFT givet officiel anerkendelse og blev IACC Professional Institute. I 1989, med støtte fra udestående fagfolk, University of Arts, Sciences og kommunikation, UNIACC blev grundlagt.

Universidad UNIACC blev født med det formål at udvikle en institutionel og akademisk projekt forpligtet til at fremme kunst, kultur, humaniora, nye teknologier og kommunikation.

Universitetet begyndte at undervise karriere i journalistik og arkitektur i 1991.

Sideløbende begyndte han at udvikle en corporate ledelsesstruktur og selvevaluering, der tager sigte på at forbedre de systematiske og kontinuerlige processer, metoder og procedurer.

Som det akademiske projekt for universitetet erhvervede højere niveauer af gennemførelsen og konsolideringen blev nye kurser og programmer tilføjet. I 1993 institutionen åbnede karrieren for Psykologi, Public Relations, reklame og design.

Sammen med ekspanderende akademiske tilbud, Universidad UNIACC øgede sin fysiske og teknologiske infrastrukturer, systemer, tematiske laboratorier og avanceret udstyr.

På dette stadium af dets institutionelle liv, universitetet fremmes kraftigt internationale relationer, der udgør et bredt netværk af forbindelser og kontakter med prestigefyldte akademiske institutioner i Latinamerika, USA og Den Europæiske Union.

I 1998 universitetet tog et afgørende skridt i synligheden af ​​deres akademiske arbejde, åbner udsendelser sin tv-kanal i UHF-båndet. Kanal 34 TV UNIACC derefter integreres i en bredere universitet udvidelse projekt, sammenlægning med Radio UNIACC, der startede som en oplevelse af intern diffusion. I dag er det blevet en station, som sender 24 timer i døgnet via internettet, takket være det arbejde og kreativitet af universitetsstuderende.

Uddannelsesrådet Højere i december 1999, certificeret fuld institutionel autonomi universitetet, der gør det muligt at tildele grader og grader uafhængigt, fra denne dato.

I dette scenario Universidad UNIACC foretog en ambitiøs reform af deres læseplaner, som gjorde i 2000, født nye karrierer og uddannelsesprogrammer specielt designet til professionelle indstik i ansættelsesforhold.

Universidad UNIACC IN XXI århundrede

I 2004 Universidad UNIACC begyndte en banebrydende proces i chilenske uddannelse: undervisning karriere og professionelle programmer til online og blended learning modaliteter. Løbet blev uropført systemet Commercial Engineering. Kandidater og efterfølgende, i 2016, diplom og uddannelsen og universitetsuddannet (TLU) blev tilsat.

I alle kurser udbudt af online og blended learning modaliteter, har eleverne indarbejdet i deres nye læring digitale, interaktive og multimedia teknologier. Hovedindgangen til viden er gennem eCampus platform, som også er tilgængelig for on-campus studerende på institutionen.

I deres fjernundervisning programmer, Universidad UNIACC funktioner differentiere fordele: erfaring og viden inden for udvikling af metoder og indhold er specielt designet til modaliteter; computer og audiovisuelle art infrastruktur; samt erhvervserfaring i medierne spørgsmål.

På grund til det internationale potentiale Universidad UNIACC begyndte at udvikle gennem online og blended learning modaliteter, i 2008 kollegiet blev en del af den amerikanske konsortium af videregående uddannelser Apollo Group Inc., gennem Apollo Global.

I dag har universitetet antager som en kontinuerlig efteruddannelse og omstrukturering af deres fakulteter og skoler, sammen med indarbejdelse af nye strukturer og undervisningsmetoder.

Således Universidad UNIACC har etableret sig som et pædagogisk projekt med næsten tre årtiers erfaring, der er integreret i det globale netværk af højere læreanstalter og altid indstilling tendenser i de forskellige udtryk for kreativitet.

Placeringer

  • Santiago

    Avenida Salvador 1200 Providencia, 7501277, Santiago

    Spørgsmål