Keystone logo
Universidade Católica Portuguesa

Universidade Católica Portuguesa

Universidade Católica Portuguesa

Introduktion

Universidade Católica Portuguesa (UCP) er en referenceinstitution i det portugisiske universitetsuddannelsessystem. Med lidt over 50 år på bagen er det det bedste universitet i Portugal ifølge Times Higher Education for andet år i træk. UCP er en national institution med fire centre, der har ry for ekspertise, forskning på højt niveau og en stærk forbindelse til samfundet. Integrering 16 Fakulteter, fra Business Economics, Law, til Sundhedsvidenskab, Humaniora, eller Teologi, var mere end 37 000 Undergraduate, 12 000 Masters, og 700 Doctoral grader i mere end 170 Programmer.

I Braga er UCP repræsenteret af det filosofiske og samfundsvidenskabelige fakultet på Portugals katolske universitet. Det var det første fakultet på det portugisiske katolske universitet, som arvede historien og traditionen fra det filosofiske fakultet - det ældste universitet i byen Braga, grundlagt i 1947, som er et tegn på Jesu Selskabets århundredgamle tilstedeværelse inden for videregående uddannelse - og det var det første fakultet på det portugisiske katolske universitet.

Med rødder i en gammel visdomstradition, men permanent åben over for de spørgsmål, som moderniteten stiller, fremmer dette fakultet et universitetsmiljø, der er både kreativt og refleksivt, pluralistisk og kritisk, og som styrer sin akademiske aktivitet med henblik på at opnå ekspertise i undervisning og forskning, i uddannelsen af de studerende og i samfundstjenesten.

I sin nuværende form tilbyder fakultetet nu otte bacheloruddannelser: Filosofi, Data of Sciences, portugisiske studier, social service, turisme og kommunikationsvidenskab samt psykologi. Som kandidatuddannelser kan vi fremhæve masteruddannelserne i turismestyring, men også i psykologi, pædagogik og digital kommunikation, mellem de 14 masteruddannelser og tre ph.d.-kurser. Med en stærk implementering i lokalsamfundet tilbyder kurserne flere muligheder for at interagere med lokalsamfundet og udvikle faglige og personlige færdigheder. I alt har fakultetet 70 fuldtidsundervisere og 800 studerende.

Placeringer

  • Braga

    Rua de Camões,60, 4710-362, Braga

Spørgsmål