Keystone logo
Universidade Católica Portuguesa - Porto Law School

Universidade Católica Portuguesa - Porto Law School

Universidade Católica Portuguesa - Porto Law School

Introduktion

Hvorfor studere lov i katolsk Porto?

Loven grad kursus tilbyder bredbånd uddannelse og giver studerende mulighed for at vælge mellem flere professionelle karrierer.

Samtidig leder oprettelsen af forskellige muligheder i slutningen af kurset den studerende til forskellige specialiserede filialer af juridisk videnskab. Kurset motiverer den studerende til at lære, at tænke godt, skabe sande juridiske sind og ikke kun tekniske tolke begrænset til en stiv viden om loven.

Formålet med Det Juridiske Fakultet i Católica Porto er faktisk at kombinere den grundlæggende teori med en praktisk anvendelse af loven.

Hvad adskiller os

  • Tradition og modernitet - Tro mod sin tradition for stringens og ekspertise, er det juridiske fakultet i Católica Porto stærkt forpligtet til innovation og modernitet.
  • Fakultet - I over tredive år har vi dannet et solidt fakultet, uddannet internationalt på prestigefyldte universiteter i Europa og Nordamerika.
  • Tværgående uddannelse - Ved at udnytte det faktum, at vi er placeret på et campus med andre skoler, kan vi garantere vores studerende en tværgående uddannelse (inklusive psykologi, ledelse, økonomi, marketing, statskundskab og bioetik)
  • Internationale oplevelser - Som en del af holdningen til at "uddanne jurister rundt om i verden" går vi stærkt ind for og tilskynder til international mobilitet blandt studerende.
  • Praktiske tilgange - Med vores forpligtelse til at bringe teori og praksis sammen, er vi afhængige af juridiske fagfolk til at undervise i praktiske spørgsmål og seminarer.

internationalisering

Católica Porto Law School er en institution med national og international anerkendelse. Formålet med Det juridiske fakultet er at opbygge en skole, der er åben for forandring, og som konstant søger at hjælpe sine studerende med at nå deres karrieremål og forpligtet sig til at give deres lærere og forskere de bedst mulige betingelser for at søge efter videnskabelig sandhed.

Den Porto Katolske Law School er stærkt engageret i at styrke internationaliseringsaktiviteterne, samtidig med at man udvider sit netværk af internationale partnerskaber og øger antallet af internationale studerende.

Placeringer

  • Porto

    Rua de Diogo Botelho,1327, 4169-005, Porto

Spørgsmål