Keystone logo
Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Introduktion

Universitetet

Det var året 1962, da professor Manoel Bezerra de Melo skabt i byen Mogi Das Cruzes, en grundskole, som dengang stadig kaldes "gym". Der begyndte at Mogiana Organisation for Uddannelse og Kultur - COME.

I 1964 blev de første gymnasier etablerede pædagogiske kompleks, der fra 1973 blev universitetet i Mogi das Cruzes (UMC). Tradition og banebrydende mærke de halvtreds årige historie institutionen.

I hele denne periode, UMC kommer til at forberede sine elever, nu nummerering mere end 20.000 i Mogi Das Cruzes campusser og Villa-Lobos / Lapa, til kravene på arbejdsmarkedet og udøvelse af unionsborgerskabet.

I øjeblikket universitetet i Mogi das Cruzes har snesevis af kurser, hvis indhold og undervisningsmetoder-læringsmetoder opdateres løbende og forbedres. Fakultetet består af UMC 60% af mestre og læger, hvoraf mange udvikler store videnskabelige projekter. Studerende kan også deltage i forskningsprojekter, der modtager forskningsstipendier.

Til dette formål universitetet fastholder udvekslinger med nationale og internationale institutioner, og tilbyder også laboratorier, moderne udstyr og rum specielt designet til udvikling af klasser, foredrag, konferencer, blandt mange andre faglige aktiviteter.

Takket være disse funktioner, har universitetet i Mogi das Cruzes været udestående i uddannelse fagfolk inden for nøjagtig og teknologiske videnskaber, humaniora og sundhedsvidenskab. I dag er UMC er blandt de bedste universiteter.

Universitetet blev vurderet for nylig af Undervisningsministeriet (MEC) og opnået note 4 på en skala 1-5, hvilket placerer den blandt de øverste private universiteter i Brasilien, og det bedste af Alto Tiete regionen.

Vores mission

"Udarbejdelse og formidling af viden til at danne socialt ansvarlige fagfolk, iværksættere og forarbejder nutidig virkelighed."

Placeringer

 • São Paulo

  São Paulo, Brasilien

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål