Keystone logo
University Santa Cruz do Sul (Universidade de Santa Cruz do Sul)

University Santa Cruz do Sul (Universidade de Santa Cruz do Sul)

University Santa Cruz do Sul (Universidade de Santa Cruz do Sul)

Introduktion

Når vi begynder et nyt årtusinde, er vi overbeviste om vores engagement i etik og solidaritet. University of Santa Cruz do Sul er en ung institution, som i disse få år har lært som et universitet at tage faste skridt i retning af social integration og søge beslutsomhed for at overvinde udfordringer til gavn for samfundet ved hjælp af videnskab og teknologi og frem for alt viljen til at opnå.

Dannelsen af opretstående borgere er en af UNISCs missioner. Som en institution, der producerer og socialiserer viden, er vores forpligtelse også at bidrage til opbygningen af en ny social model, der er baseret på idealerne for retfærdighed og lighed. I begyndelsen af et nyt årtusinde, hvor sekulær humanisme kolliderer med reglerne for globaliseret og virtuel kapitalisme, har vi mere end nogensinde udfordringen med at forblive som stedet for viden, humanisme og diskussionen om menneskets store formål være. Videregående uddannelsesinstitutioner kan ikke reduceres til at tilfredsstille markedets krav. Uddannelse af kvalificerede og kompetente fagfolk er kun en del af det engagement, vi påtager os. Vi er hovedpersoner i denne proces med social transformation, for kun med etik, humanisme og tværfag vil vi forblive blandt nutidens store uddannelses- og forskningsinstitutioner. Hvis en af de store udfordringer ved videregående uddannelse i dag er den integrerede uddannelse af mænd, vedrører en anden inddragelse af flere borgere i videregående uddannelse.

Disse principper styrer universitetets præstationer med det formål at imødekomme det regionale samfunds ønsker gennem engagement i offentlige politikker. Vi leder konstant efter partnerskaber, der muliggør alternativer til at forbedre befolkningens livskvalitet i de mest forskellige områder. Det er frem for alt nødvendigt at udmærke sig ved kvaliteten af de leverede tjenester.

Placeringer

  • Aeroclube do Rio Grande do Sul

    Estrada Antônio Inácio de Oliveira Filho,1020, 95780-000, Aeroclube do Rio Grande do Sul

    Spørgsmål