Keystone logo
Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Introduktion

Universidade Estadual Paulista (UNESP) blev oprettet i 1976. Det har konsolideret en projekt forbinder videnskabelige, teknologiske, økonomiske, kulturelle og sociale udvikling forpligtet sig til demokratiske principper og klart bevidst om sin status som en statslig institution, indsat og særdeles aktiv i brasilianske samfund. Unesp's handlinger er fokuseret på næsten alle områder af eksperimentelle og teoretiske videnskaber såsom teknik, sundhed, kommunikation, humaniora, samfundsvidenskab og kunst, blandt andre.

Interaktionen af ​​UNESP med forskellige sektorer i samfundet udøver en stærk indflydelse på den sociale landskab. Dens høje kvalifikationsniveau kan bekræftes ved den ekspressive antal tidligere elever indsat i det professionelle marked, såvel som dens øverste position i brasilianske nationale rækker vedrørende alle områder, hvor det er til stede.

Efter den verdensomspændende tendens og sørge for at være forberedt på det, UNESP er nu mere end nogensinde, på udkig efter nye, grænseoverskridende og udfordringer til ansigt, ved at underskrive nye aftaler med top kvalitet institutioner i hele verden.

UNESP er en respekteret institution med dygtige medlemmer, fuldt akkrediterede programmer og stærkt forskningsgrundlag - og disse vil forblive sine prioriteter.

UNESP er en af ​​de største og vigtigste brasilianske universiteter, med fornemme resultater i undervisning, forskning og konsulenttjenester. UNESP er støttet af statslige midler, og sammen med USP (Universidade de São Paulo) og Unicamp (Universidade Estadual de Campinas) tilbyder gratis offentlig videregående uddannelse i Sao Paulo.

UNESP er den mest succesfulde model af en multicampus universitet i Brasilien. sådan unikke egenskab giver intense og forskelligartede aktiviteter i Sao Paulo, den mest udviklede stat i landet. dens indflydelse kan genkendes af den regionale udvikling, hvor dens campusser er placeret: én i statens hovedstad og 22 andre strategisk fordelt i hele staten.

TEKNISK OG scientifical SAMARBEJDE

Støtte agenturer og ressourceforvaltning

For udviklingen af ​​sine vigtigste aktiviteter UNESP modtager finansiel støtte fra den vigtigste forskning til støtte agenturer i landet, såsom: FAPESP, CNPq, kapper og FINEP. Disse ressourcer er garanteret af aftaler, der tillader videnskabelige medarbejdere og studerende til at deltage i udvekslingsprogrammer, udvikling af akademiske projekter og tjenester. Disse aftaler er indgået med nationale og udenlandske universiteter, institutter, foreninger, fonde, rådhuse, regering bureauer, ministerier, føderale og statslige myndigheder og private virksomheder, tilføjer op til 300 partnerskaber, der øger årligt.

Placeringer

  • São Paulo

    Rua Quirino de Andrade, 215 01049-010 , , São Paulo

    Programmer

      Spørgsmål