Keystone logo
Universidade Europeia

Universidade Europeia

Universidade Europeia

Introduktion

Universidade Europeia giver adgang til en studerende-orienteret højere uddannelse. Det skiller sig ud på grund af sin innovationskapacitet og sin differentierende akademiske model, der bygger på principperne om kvalitet, internationalisering og nærhed til virksomheder og arbejdsmarkedet.

Det sigter mod at forberede sine studerende til at blive fremtidens globale fagfolk med alle de nødvendige færdigheder til at opnå professionel succes overalt i verden.

Universidade Europeia tildeler bachelorgrader, kandidatuddannelser og ph.d., samt uddannelsesprogrammer inden for forskellige områder som ledelse, jura, psykologi, menneskelige ressourcer, marketing, design, kommunikation, sport, computerteknologi og teknologier. Det fremtræder som en førende institution for videregående uddannelser inden for gæstfrihed og turismestyring.

Mission

At skabe globale fagfolk. At bidrage til udviklingen af et globalt samfund ved at forberede studerende og fremme en iværksætterindstilling, baseret på principperne om socialt ansvar, internationalisering, ekspertise inden for forskning og beskæftigelsesegnethed.

Vision

At være et førende universitet og den videregående uddannelsesinstitution, der vælges blandt studerende og arbejdsgivere.

Værdier

At træne top iværksættere og fagfolk ved hjælp af innovative metoder og forberede dem til det globale marked.

 • Rigor - i den akademiske udvikling af programmer og studerende og gennem hele processstyringen.
 • Mangfoldighed - tilbyde forskellige kvalitetsprogrammer på forskellige niveauer i videregående uddannelse.
 • Universitet - Forbered fagfolk på en verden uden grænser, opmuntre og skabe kontakt med andre kulturer.
 • Innovation - Tilpas vores undervisning til arbejdsmarkedets behov og tilbyder aktuelle metoder og indhold for at forberede studerende med succes.

Placeringer

 • Lisbon

  Quinta do Bom Nome Estrada da Correia, no. 53, 1500-210, Lisbon

 • Lisbon

  Avenida D. Carlos I, nº4, 1200-649, Lisbon

  • Porto

   Porto, Portugal

   • Lisbon

    R. Laura Aires 4, Lisboa, Portugal, 1600-604, Lisbon

    Spørgsmål