Keystone logo
Federal University of Espírito Santo

Federal University of Espírito Santo

Federal University of Espírito Santo

Introduktion

Federal University of Espírito Santo (Ufes) er en selvstyrende institution tilknyttet Undervisningsministeriet (MEC) med autonomi med læseplaner, videnskabelig, administrativ, finansiel og aktivforvaltning. Det fungerer under en tro på udeleligheden af undervisning, forskning og opsøgende programmer med et kald til at arbejde inden for alle vidensfelter.

Ufes blev grundlagt den 5. maj 1954. Det består af fire universitetscampusser - Goiabeiras og Maruípe i hovedstaden Vitória og i kommunerne Alegre (syd for staten) og São Mateus (nord for staten) - med et område på 4,3 millioner kvadratmeter. Det samlede areal af dets campusser er 292.000 kvadratmeter (bebygget areal).

Ufes tilbyder 103 bachelorstudier med i alt 5,004 pladser om året. På kandidatområdet har det 62 kandidatuddannelser og 31 ph.d. programmer. Det har 1.780 professorer, 1.928 administrativt personale, 20.467 bachelorstuderende og 4.000 kandidatstuderende. Dets administrative hovedkvarter ligger i Campus Goiabeiras i Vitória.

Inden for videnskabelig og teknologisk forskning har Ufes omkring 5.581 igangværende projekter. Inden for opsøgende programmer har det udviklet 851 projekter og programmer i alle kommuner i staten Espírito Santo, der tjener omkring 2 millioner mennesker.

Ufes tilbyder også faciliteter til de akademiske og bredere samfund, herunder dets teater - det største og mest moderne i vores stat - biograf, kunstgallerier, sprogcenter, biblioteker, planetarium og astronomisk observatorium, auditorier, sportscenter og andre.

Det leverer også tjenester inden for sundhed gennem universitetshospitalet Cassiano Antonio Moraes (HUCAM) - det vigtigste offentlige sundhedsanlæg i staten Espírito Santo - der tilbyder forskellige medicinske specialiteter, der fungerer som en reference inden for medicinsk pleje med mellemstor og høj kompleksitet.

Placeringer

  • Goiabeiras

    Avenida Fernando Ferrari,514, 29075-910, Goiabeiras

    Spørgsmål