Keystone logo
Universidade São Francisco (USF)

Universidade São Francisco (USF)

Universidade São Francisco (USF)

Introduktion

Præsentation

Universitetet i San Francisco (USF), den studerende har tradition for en solid institution i det pædagogiske marked. De er over 39 års erfaring og 80.000 kandidater. Til stede i byerne Bragança Paulista, Campinas (Enheder Swift og Cambuí), Itatiba og São Paulo, der tilbyder mere end 30 bachelor, 10 kandidat, herunder tre Masters og ph.d.-programmer.

Et universitet hvis vigtigste søjle fuldstændig dannelse af den studerende. I denne forstand, lærerne arbejder med engagement for den studerende skiller sig ud i deres valgte erhverv. Uden for klasseværelset, tilbydes arrangementer, kurser, projekter og opsøgende programmer samt den nødvendige støtte for den studerende at deltage i udvekslinger og deltage på arbejdsmarkedet, blandt andet muligheder.

For alle, at USF er et universitet, der ud over at videregive viden, fremmer integreret menneskelig udvikling, deltagelse i studerendes drøm om at blive en kompetent og dygtig professionel.

Being Fællesskab

USF er en del af den kreds af videregående uddannelsesinstitutioner Fællesskabets institutioner (ICES) i Brasilien, der deltager også den brasilianske sammenslutning af EF-Universities (ABRUC), som samler 66 institutioner, præsentere koncepter 3-5 på bankens generelle indeks for kurser ( IGC), Undervisningsministeriet (MEC).

ICES er kendetegnet ved høj kvalitet i sine aktiviteter og kald til at bidrage til samfundet. En anden vigtig forskel er, at 100% af midler rejst af Fællesskabet geninvesteres til fordele for studerende og samfundet, fordi de bærer nonprofit aktiviteter.

Inspireret af temaet "Uddannelse for fred", og bevæget af sin mæcen, Frans af Assisi, USF mission er produktion og formidling af viden, broderskab og solidaritet. Således dag for dag, er begrebet "Community College" udøvet gennem sociale projekter og samfund støtteaktioner og aktiviteter, der har som søjler undervisning, forskning og udvidelse.

Den ph.d.-studerende på USF har mulighed for at opleve virkeligheden i samfundet, der kombinerer teori med praksis.

Mission

Producere og formidle viden, hvilket frigør mennesket for dialog mellem videnskab og tro og fremme broderskab og solidaritet gennem praksis med gode og deraf følgende fredsopbygning.

Udsigt

For at blive anerkendt for akademisk ekspertise, dynamik, innovation og engagement i samfundet, retfærdighed, fred og økologi.

Placeringer

  • São Paulo

    São Paulo, Brasilien

Spørgsmål