Keystone logo
Universidade Santiago de Compostela

Universidade Santiago de Compostela

Universidade Santiago de Compostela

Introduktion

Som en offentlig institution bestemmes dens studieafgifter af den autonome administration, der er en af de laveste i hele staten. USC er etableret i to historiske campusser beliggende i Santiago de Compostela og Lugo, begge erklæret som verdensarvssteder af UNESCO, og med en høj livskvalitet baseret på deres priser, mobilitetsmuligheder eller tilbud om kulturelle og sportslige tjenester.

Santiago er en international by, der tiltrækker studerende fra hele verden til at studere, forske eller lære sprog. Det er en lille, meget tryg by med god livskvalitet og en bred vifte af kultur- og fritidsaktiviteter.

internationalisering

Internationaliseringspolitikken er rettet mod at positionere USC som en afgørende vigtig agent inden for undervisning og forskning på globalt plan.

USC har et internationalt velkomstcenter (Centro de Bienvenida Internacional) til at svare på anmodninger om information fra sine egne studerende, der er interesseret i at deltage i et mobilitetsprogram, eller internationale studerende for at rådgive dem om deres ankomst til Santiago (både bureaukratisk og akademisk).

USC's handlinger reagerer mere specifikt på følgende vejledende linjer:

 • Intensivere den institutionelle tilstedeværelse af USC i beslutningstagningsrum, fora og internationale platforme for videregående uddannelse og dets involvering i formaliseringen af strategiske alliancer.
 • Fremme USC's deltagelse i forskningsnetværk og styrke dets lederskab i europæiske og internationale programmer, værdsætte og give større formidling til resultaterne af forsknings- og samarbejdsprojekter.
 • Øg styrken af internationale studerendes mobilitetsprogrammer, PDI og PAS.
 • Berig undervisningstilbuddet ved at udvikle flersprogede studieprogrammer med deltagelse af andre universiteter.
 • Optimer plejeprotokollerne for internationale besøgende studerende og fakulteter.
 • Forbedre omfanget af talentrekruttering og fastholdelsesprogrammer.
 • Udvid fangsten af ressourcer og international finansiering for at diversificere initiativerne til internationalisering og global projektion af USC.

Placeringer

 • Santiago de Compostela

  Praza do Obradoiro,0, 15705, Santiago de Compostela

 • Lugo

  Campus Universitario, s/n, 27002 Lugo., 27002, Lugo

Spørgsmål