Keystone logo
Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Introduktion

Om UVA

UVA

Den UVA Det blev grundlagt i 1971 og har bestået i de seneste år af en markant proces med akademisk vækst og opnåede resultater højdepunkter i de seneste evalueringer af Undervisningsministeriet (MEC). I 2012 har institutionen nået sporet 4 i MEC General Index of Kurser (1-5), den højeste nås ved et privat universitet i landet. I dag er det indtager den syvende plads i rækkefølgen af ​​de bedste private universiteter i landet, er den næstbedste især staten Rio de Janeiro.

Det tilbyder 40 bachelor og teknologisk eksamen, fem masteruddannelser og mere end 70 sensu post-eksamen kurser. I 2012 blev der givet tilladelse til oprettelse af den første ph.d.-universitet inden for psykoanalysen, Sundhed og Samfund, som havde sin første klasse i 2013.

Med fire campusser, tre af dem i byen Rio de Janeiro - Tijuca, bar og center - og den fjerde i Cabo Frio, i Søers Område, og et sundhedscenter, er universitetet gennemgår en periode med betydelige investeringer i infrastruktur.

UVA tilbyder postgraduate fjernundervisning kurser og dobbelt certificering programmer, i partnerskab med amerikanske universiteter. De første kurser er i samarbejde med University of Texas Arlington (UTA).

Rektor

Arlindo Cardarett Vianna

Dekan for graduate

Katia Cristina Montenegro Steps Pro-dekan for graduate uddannelse, forskning og udvidelse Maria Beatriz Duarte Balena prorektor for Studerende

Placeringer

  • Belém

    Belém, Brasilien

    Programmer

    Spørgsmål