Keystone logo
Università Cattolica del Sacro Cuore

Università Cattolica del Sacro Cuore

Università Cattolica del Sacro Cuore

Introduktion

De studerende og alumner på Università Cattolica føler sig heldige over at være en del af det største private universitet i Europa. Den er kendetegnet ved en stærk forpligtelse til at yde dedikerede tjenester til de studerende og dens anerkendte akademiske kvalitet.

At studere på Cattolica betyder at studere i en international kontekst, med mere end 160 forskellige nationaliteter på vores fire campusser, men italiensk i hjertet.

Det, der virkelig kendetegner vores universitet, er universitetets mangfoldighed og uendelige muligheder, der letter netværk og karrieremuligheder baseret på vores fem campusser i Milano, Brescia, Piacenza, Cremona og Rom.

Milano er den digitale startup-hovedstad, hvor der er garanti for en ægte storbyoplevelse for studerende; Brescia er universitetets innovationscentrum takket være de topmoderne laboratorier, hvor der undervises i de nyeste tendenser og faglige input; Piacenza-campus ligger midt i fødevaredalen og har usædvanligt stærke forbindelser med virksomheder i landbrugsfødevaresektoren; det helt nye Cremona-campus er et fuldstændig renoveret kloster fra det 16. århundrede, der ligger på en strategisk beliggenhed for agroindustrielle studier med laboratorier på campus og almindelige landbrugsmarker i nærheden.

Rom, den evige by, har den anerkendte skole for medicin og kirurgi med 43 fakultetsmedlemmer, der er opført blandt de bedste italienske videnskabsfolk.

Università Cattolica arbejder løbende på at udvikle nye og nye programmer: du vil være sikker på at vælge et program og et læringsmiljø, der passer bedst til dig, og som vil fremme udviklingen af dine færdigheder og kompetencer og give dig en lysere fremtid!

1.Største private universitet i Europa
Historisk universitet med mere end 100 års historie, det største i Europa med hensyn til antallet af indskrevne studerende. Universitetet er kendetegnet ved et stærkt engagement i at yde dedikerede tjenester til internationale studerende (atypisk i en national sammenhæng!).
Et komplet udvalg af faciliteter og tjenester på campus sikrer, at alle internationale studerende har adgang til al den støtte, information og vejledning, som internationale studerende søger. Disse omfatter et særligt center for internationale studerende, en boligservice, et sundhedscenter, sportsfaciliteter og internationale studenterforeninger.

2. Internationalt anerkendt kvalitetsundervisning
Tværfagligt universitet med 12 forskellige skoler, 40+ engelsksprogede programmer på alle niveauer inden for flere forskellige fagområder. 16 af vores akademiske discipliner er opført i top 300 på QS Global Rankings by Subject (2022).

3. Ekstraordinært stærke bånd til industrien
Eksponering og forbindelser til relevante arbejdsgivere med den højeste prestige: industrielle bånd til de mest globalt anerkendte virksomheder, hvilket giver mulighed for netværk og praktikophold. Med en exceptionel placering af kandidater efter studiet er vi nummer 1 i landet for arbejdsgiver-studerende-forbindelser, QS Graduate Employability Rankings (2022).

4. Ægte international erfaring, men med et italiensk hjerte

De studerende fordyber sig i en ægte italiensk oplevelse og i en international klasseværelseskontekst (mere end 165 nationaliteter er repræsenteret!).
Campusser er strategisk placeret for at sikre læring af de mest opdaterede tendenser og faglige input inden for dit valgte studieområde med lettere adgang til virksomheder med henblik på praktikophold og besøg i marken.
Vores 5 campusser ligger på fantastiske destinationer som Milano, Rom, Brescia, Cremona og Piacenza.

Campus funktioner

  Indlæggelser

  Generelle adgangskrav

  Adgangskravene er baseret på de seneste retningslinjer for optagelse offentliggjort af det italienske undervisningsministerium og gælder for alle studerende med udenlandske kvalifikationer, uafhængigt af deres nationalitet, både for kvalifikationer tildelt i EU-lande og i ikke-EU.

  1. Kvalificerede kandidater skal have en gymnasial eksamen.
  2. Adgang til uddannelser på anden cyklus er mulig, hvis bacheloruddannelsen manifesterer alle følgende egenskaber:
   • Det er en officiel første cyklus-kvalifikation i det relevante udenlandske videregående uddannelsessystem,
   • Det er en kvalifikation udstedt af en højere uddannelsesinstitution, der regelmæssigt er akkrediteret eller anerkendt i det tildelte land. Hvis du studerede i et tredjeland, skal den institution, hvor dine studier var placeret, være akkrediteret eller anerkendt i det land, hvor den opererer,
   • Det er en kvalifikation, der giver adgang til en sammenlignelig 2. cyklusuddannelse i det relevante udenlandske videregående uddannelsessystem;
  3. Det er en kvalifikation, der viser tilsvarende elementer til den italienske kvalifikation, der kræves for adgang til en Laurea Magistrale, såsom den akademiske karakter, forskningselementer, programmets varighed og samlede ECTS (min. tre år og 180 ECTS), samlet skolegang (normalt kræves 15 år).
  4. Bacheloruddannelsen skal være opnået inden 31. juli 2022.

  Den akademiske grads egnethed til optagelse i Laurea Magistrale fastslås af det universitet, der modtager ansøgningen. Hvert universitet fastsætter sine kriterier og regler (herunder påkrævet dokumentation) for optagelse og tilmelding til et studieprogram.

  Optagelsen er baseret på vurderingen af de akademiske dokumenter, der er indsendt sammen med ansøgningen, mens indskrivning er betinget af verifikation af gyldigheden af den opnåede kvalifikation.

  Engelsk sprogkundskabskrav

  Anerkendte certifikaterTest administratorMinimumscore påkrævet
  Akademisk IELTSCambridge engelsk sprogvurdering6,0
  TOEFL iBTETS (Università Cattolica-kode: 2605)84
  Cambridge engelsk: First, Advanced, ProficiencyCambridge engelsk sprogvurdering173
  Cambridge engelsk: Business Vantage, BusinessCambridge engelsk sprogvurdering173

  Placeringer

  • Milan

   Via Giosuè Carducci,28, 20123, Milan

   • Cremona

    Via Milano, 24, 26100, Cremona

    • Piacenza

     Via Emilia Parmense,84, 29122, Piacenza

     • Brescia

      Via Trieste,17, 25121, Brescia

      Spørgsmål