Keystone logo
Università degli Studi di Udine

Università degli Studi di Udine

Università degli Studi di Udine

Introduktion

UNIUD er et ungt dynamisk universitet, hvis mission er at fremme videregående uddannelse ved at formidle viden og skabe nye ideer i forkant af samfundet. Nøglen til succes på både nationalt og internationalt niveau er kvaliteten og begejstringen af alle dets komponenter

Universitetet har i øjeblikket følgende uddannelser i: Landbrug, økonomi, ingeniørvidenskab, jura, moderne sprog, kommunikation og uddannelse, humaniora, medicin og kirurgi og matematik, datalogi og multimedie.

Universitetet er aktivt involveret i udveksling af studerende og personale med universiteter inden for EU og er i øjeblikket i tæt samarbejde med flere universiteter fra Østeuropa og andre lande uden for EU. Desuden deltager universitetet i mange forskningsprojekter på nationalt og internationalt niveau. Det nuværende antal studerende, der er tilmeldt universitetet, er ca. 17.000.

Geografisk beliggende i centrum af Den Europæiske Union spiller University of Udine en aktiv rolle i et tæt netværk af forbindelser, forpligtet til at dele sin viden og ideer. Siden oprettelsen har Udine University ført internationaliseringspolitikken med det formål at forberede studerende og skabe forbindelser og partnerskaber med universiteter og institutioner i Europa og resten af verden.

Udine University samarbejder ikke kun i Europa, men over hele kloden og har mangeårige forbindelser med Amerika, Canada, Australien, Indien og Kina.

Hvorfor UNIUD

UNIUD er et ungt dynamisk universitet, hvis mission siden grundlæggelsen i 1978 har været at fremme videregående uddannelse ved at formidle viden og skabe nye ideer i forkant med samfundet. Nøglen til dens succes på både nationalt og internationalt niveau er kvaliteten og begejstringen af alle dets komponenter.

Vi værdsætter fortjeneste

Hvert år tildeles de bedste kandidater fra universitetet tilskud, der inkluderer undervisningsreduktioner for tilmelding til kandidatuddannelseskurser og facilitering af jobplaceringsprogrammer.

Vi er opmærksomme

UNIUD tilbyder forskellige tjenester for at sikre de studerendes trivsel for at hjælpe dem, der har problemer med at tilpasse sig universitetets liv eller dem, der støder på vanskeligheder under deres studier. Tjenesterne omfatter gratis laboratorier til angststyring, studiemetoder, effektive kommunikationsevner, mindfulness, meditation, problemløsning og beslutningstagning (“Agiatamente Project”).

Vi tager os af dig

Den opmærksomhed, vi giver studerende, er en reel merværdi: hvert kursus har en vejleder, der kan hjælpe og tage sig af studerende.

Vi tænker på dig

Takket være kvaliteten af vores kurser og deres forbindelse til firmaer og territorialbehov kunne UNIUD-kandidater let finde et job (77,5% af kandidaterne et år efter eksamen). Desuden organiserer vores Career Center Service jobmesser og rådgiver kandidater om jobmuligheder.

119239_pexels-photo-1438084.jpeg

Læring i hjertet af Europa

Udine University, der ligger i Udine, en by i regionen Friuli Venezia Giulia, det nordøstlige Italien, ligger i hjertet af Europa og er et mødested for forskellige verdener og kulturer. UNIUD og Udine har en afslappet studervenlig atmosfære og er inden for rækkevidde af mange interessante steder i Italien, Europa og andre steder. Et par kilometer væk er der Aquileia, en gammel romersk by grundlagt i 181 f.Kr., med rige arkæologiske fund, hvor studerende og professorer fra universitetet ofte går på udgravninger. Cividale del Friuli er et af de vigtigste Longobard-steder i verden, og San Daniele del Friuli er kendt for sin skinke af høj kvalitet. Palmanova er en stjerneformet juvel, og der er adskillige middelalderlige slotte i Friuli-bakkerne.

Leveområder

I hjertet af din universitetsoplevelse finder du god indkvartering, faciliteter, studerendes support og sociale liv. Campingpladserne er alle rummelige med masser af haver og grønne områder.

Bibliotekerne er veludstyrede, så du kan sidde og studere i fred. Der er indkvartering på studenterhaller, eller hvis du foretrækker det, kan du leje en lejlighed i byen. Du kan omgås medstuderende ved kaffemaskinerne eller i kantinerne.

Laboratorier, lærere og e-læringskurser

På UNIUD finder du et personale af dedikerede, erfarne og inspirerende lærere, der vil udfordre dig til at opnå dit bedste. Du vil arbejde med entusiastiske forskere og undervisere i forelæsninger, seminarer og tutorials, og du vil også finde tid til uafhængig undersøgelse. Alle studerende får en personlig vejleder, som hjælper dem med at løse eventuelle problemer, de møder. Der er et stort udvalg af laboratorier til rådighed for dig: avancerede videnskabslaboratorier, sproglaboratorier og dets værelser.

Alle kurser kunne deltage i klasseværelset eller gennem e-læringsmodalitet i henhold til elevens behov. Dette fremmer læring på tværs af multimedier og forbedrer opnåelsen af de didaktiske mål.

Generelle oplysninger

Udenlandske studerende uden for EU skal indsende deres ansøgning om prætilmelding til den italienske ambassade eller konsulat i deres bopælsland. Efter afslutningen af prætilmeldingsproceduren udstedes et visum til studieformål for at komme ind i Italien. Adgangskrav til bachelor- og kandidatuddannelser er obligatoriske for alle studerende med en udenlandsk kvalifikation, uanset deres nationalitet, uanset om det frigives af et EU-land eller ikke-EU.

Sygesikring

EU-borgere bør bede om det europæiske sundhedskort (TEAM) i deres hjemland. Ikke-EU-borgere skal tegne en privat sundhedsforsikring for at dække hele deres ophold i Italien.

Boliger

Information og rådgivning om boliger findes på følgende websted: www.uniud.it/en/uniud-international og på følgende Facebook-gruppe: Cerco & Offro Casa- Università degli Studi di Udine .

Universitetscampusser og -faciliteter

Universitetet i Udine er beliggende i det historiske centrum af Udine og har 3 campusser i regionen Friuli Venezia Giulia (Gorizia, Pordenone og Gemona del Friuli).

Hver campus har sine egne biblioteker, laboratorier, computerfaciliteter og kantiner.

Supporttjenester til studerende

Hos Uniud kunne du finde al den support, du har brug for. Der er it, sprog, vejledningstjenester osv. Du kan også finde studenterforeninger, få rabatter i aftalte butikker eller offentlig transport og bruge bycykeldelingstjenesten.

Placeringer

Placeringer
 • Udine

  via Palladio 8, 33100, Udine

  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • instagram
 • Pordenone

  Via Prasecco 3/a, 33170, Pordenone

  • Gorizia

   Via Diaz, 5, 34170, Gorizia

   • Gemona del Friuli

    p.le D. Simonetti, 2, 33013, Gemona del Friuli

    Spørgsmål