Keystone logo
Université de Technologie Compiègne (UTC)

Université de Technologie Compiègne (UTC)

Université de Technologie Compiègne (UTC)

Introduktion

Både universitet og teknik skole, er UTC bygget på en pædagogik af autonomi og tværfagligt teknologi forskningsorienteret innovation. Den UTC uddanner ingeniører, mestre og læger i stand til at forstå samspillet mellem teknologi med mennesker og samfund, og til at arbejde i et globalt konkurrencepræget miljø til gavn for en bæredygtig udvikling. Fakultetet og UTC ingeniører give mening til innovation, så fremkomsten af ​​nye områder til dette koncept og indføre iværksætteri i hjertet af deres bekymringer.

vores værdier

UTC præsenterer en uddannelse model, hvor de tekniske videnskaber, humaniora og samfundsvidenskab, økonomi og politik er integreret harmonisk i tjeneste for uddannelse til ingeniør, forsker, fremtidig manager, innovative , humanist, i stand til at mestre de udfordringer, kompleksitet i et samfund af information og kommunikation.

UTC er en institution, der producerer betyder for vores samfund, hvor dialog kan forskellige kulturer og forskellige måder at forstå verden.

Det er et sted, hvor innovation kommer permanent.

kreativitet

Den UTC blev oprettet for det

humanisme

Den UTC sætter mennesket i centrum for sit økosystem

tværkulturelle

UTC har skabt Bioteknologi

samarbejde

Den UTC aldrig arbejder alene, hun er i konstant samspil med studerende, virksomheder og andre universiteter

dristighed

Den UTC udvikler en risiko kultur

vores missioner

Opbygning af fremtiden

Den UTC og har til formål at positionere sig som en vigtig europæisk universitet i verdensklasse teknologi, med en stærk forankring på kreativitet og innovation.

Ved kreativitet, vi hævder at ville spille en vigtig rolle i slaget af ideer i det enogtyvende århundrede. Udvikle kreativitet studerende er baseret på fremme af tværgående tilgange, tværfaglige og interkulturelle, med stærk støtte af forskning. Det kræver også en styrkelse af kunst base, drive innovation og kultur, udvikling faktor medborgerskab og vækst.

Gennem innovation, vi hævder at fuldt ud at påtage vores triple mission videnproduktion og viden, dens transmission, men også deres forvandling til innovationer af alle slags, af mennesket, der tjener menneskeheden og Selskabet.

Et sådant synspunkt, i overensstemmelse med de værdier UTC, moderne i sin vision af den rolle, universitetet og originale i sin kreative ambitioner, indebærer en række betingelser er opfyldt:

en vision drevet af stærk UTCéenne samfund og mobiliseret til støtte for et projekt, forstået og deles af alle organisation og effektiv regeringsførelse, reaktiv, mobilisere, der fremmer de effektive enheder og personlige en udvikling bygget med og for vores studerende evne til at tiltrække talent, mobilisere, udvikle, støtte og udvikle de menneskelige ressourcer en forøgelse og diversificering af økonomiske ressourcer en politik for strategiske alliancer og netværk, især i forbindelse med en stærk lokal forankring

vores forpligtelser

Sørg disciplinær og tematisk forskning af topkvalitet, drevet af en kollektiv engageret i tværfaglig og åben om sine miljøspørgsmål Producere viden og viden gennem forskning Transmit viden gennem uddannelse og støtte til studerende i en ånd af innovation Indføre den viden og innovationer i en transformationsproces til fremkomsten af ​​opfindelser

Placeringer

  • Compiègne

    Rue du docteur Schweitzer CS 60319, 60203 COMPIEGNE Cedex France , , Compiègne

Spørgsmål