Keystone logo
Universitat d'Andorra

Universitat d'Andorra

Universitat d'Andorra

Introduktion

University of Andorra (UdA) er det eneste offentlige universitet i Fyrstendømmet Andorra, en mikrostat beliggende i hjertet af Pyrenæerne. Videregående uddannelse i landet begyndte i 1988 med oprettelsen af School of Nursing og School of Computer Science, hvilket gav anledning til University of Andorra, hvis campus har været placeret i centrum af Sant Julià de Lòria siden 2004.

Dens mission er at give et kvalitetsrespons på det andorranske samfunds behov inden for videregående uddannelse og forskning og at træne mennesker for at tilegne sig den viden og de færdigheder, der er nødvendige for hurtigt og med succes at komme ind i arbejdslivet. Af denne grund finder mere end 90% af gradsejerne arbejde, før de er færdige med deres studier eller i løbet af deres første måned med forskning, ifølge en undersøgelse om indsættelse af arbejdskraft udført i 2018 af Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior d'Andorra (kvalitetssikring) Agentur for videregående uddannelse i Andorra).

Universitetets styrker er personlig studerendes opmærksomhed, fremme af livslang læring og en uddannelsesmodel med pensum, der er baseret på opnåelse af kompetencer ved at overvinde udfordringer. Årligt tilmelder UdA mere end 500 studerende i officielle uddannelser og mere end 1.200 i efteruddannelsesprogrammer.

Gennem hele sin historie er universitetet i Andorra vokset i uddannelse og forskning med en bæredygtig hastighed, og det tilbyder nu akademiske grader på alle tre universitetsniveauer (bachelor, master og doktorgrad). Størstedelen af de kvalifikationer, der tilbydes, er første kursus (3-årig bachelorgrad - 180 europæiske point), både på campus og online, hovedsageligt inden for teknologi, forretning, sundhed og uddannelse. Alle undervisningsgrader er tilpasset rammerne for European Higher Education Area (EHEA) og anerkendt af deltagende lande.

Internationale relationer er en af UdA's prioriteter såvel som mobilitetsprogrammerne for indkommende og udgående studerende og personale. Af denne grund har det underskrevet samarbejdsaftaler med omkring fyrre universiteter rundt om i verden, og det sikrer, at de officielle kurser, der tilbydes, har et semester undervist på engelsk.

Placeringer

 • Sant Julià de Lòria

  Plaça de la Germandat,7, AD600, Sant Julià de Lòria

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål