Keystone logo
© Universitat de Barcelona
Universitat de Barcelona

Universitat de Barcelona

Universitat de Barcelona

Introduktion

Universitetet i Barcelona, ​​grundlagt i 1450, er en omfattende højere uddannelsesinstitution, der præsenterer dyb akademisk tradition kombineret med grænseoverskridende videnskabelig viden. Det er beliggende i byen Barcelona, ​​et af de vigtigste kosmopolitiske knudepunkter i Middelhavet og faktisk i Europa. Universitetet i Barcelonas seksten centre, samlet i seks hovedcampusser, er spredt over byen og fuldstændig integreret i bylivet. De fleste af dem er således placeret i selve byen. Selve byen bliver universitetets campus.

Som et af de største universiteter i Spanien byder universitetet i Barcelona hvert år velkommen til et stort antal studerende fra både spanske universiteter og i udlandet. Det har over 44.000 bachelorstuderende og næsten 19.000 master- og postgraduate-studerende og ph.d.-kandidater. Næsten 15 % af eleverne er fra udlandet og af over 122 forskellige nationaliteter.

Som en offentlig institution er University of Barcelona, ​​der fokuserer på akademisk ekspertise, forpligtet til at træne og forberede den nuværende og den næste generation af globale borgere – fagfolk, forskere, iværksættere, ledere – med kapaciteten til at arbejde på højeste niveau overalt i verdenen. Samtidig har universitetet i Barcelonas forpligtelse til forskning placeret det først i Spanien på internationale ranglister; og som et af de mest prestigefyldte universiteter i verden med hensyn til forskningspåvirkning.

Universitetet i Barcelona har et internationalt kald og er dermed medlem af førende verdensomspændende universitetsnetværk, herunder League of European Research Universities (LERU), COIMBRA-gruppen (CG) og koordineringen af ​​Arab-Euro Conference on Higher Education (AECHE). Det har over 2.800 internationale aftaler, herunder aftaler med 82 af de 200 bedste universiteter i verden (Times Higher Education Supplement).

Campus funktioner

Universitetet i Barcelona tilbyder en række overnatningsmuligheder, så du kan finde det bedste match til dine behov og forventninger:

UB Halls of Residence:

Universitetet i Barcelona er det eneste offentlige universitet i Catalonien, der driver sine boligsale, som ud over indkvartering og måltider tilbyder studerende et miljø, hvor de kan udvide deres personlige, kulturelle og videnskabelige horisonter.

University of Barcelona Halls of Residence tilbyder indkvartering og måltider syv dage om ugen, men har også til formål at gøre meget mere. Universitetet ønsker, at de af jer, der vælger at blive hos dem, skal opleve universitetslivet i det bedst mulige selskab sammen med andre studerende, der sandsynligvis vil blive livslange venner.

UB Universitetsbolig:

Universitetet i Barcelona har også sin universitetsbolig, der drives af et privat firma.

Tilknyttede boligsale:

Studerende kan vælge mellem en række boligsale, der er tilknyttet universitetet i Barcelona.

Private universitetsboliger:

Private boliger tilbyder særlige priser og andre fordele til University of Barcelona-studerende.

  Hvorfor studere på Universitat de Barcelona?

  Hvorfor vælge universitetet i Barcelona?

  • Det er det topbedømte spanske universitet i de mest prestigefyldte internationale universitetsrangeringer.
  • Det er blandt de 25 bedste universiteter i verden med mere end 400 års historie.
  • Det er beliggende i Barcelona, en af de bedste universitetsbyer i verden.
  • Det tilbyder en bred vifte af kursustilbud: bacheloruddannelser, kandidatuddannelser, ph.d.-uddannelser og andre specifikke kurser og programmer.

  Campusliv og faciliteter

  Students at the University of Barcelona have access to the best services and support materials for every aspect of their academic lives:

  Library FACILITIES

  A network of sixteen different library centres located on-campus in the UB's faculties and schools.

  Language learning

  The UB offers a wide range of learning options for more than thirty languages.

  Sports

  100.000 m2 sportsfaciliteter, der huser en bred vifte af målrettede aktiviteter og tilbyder en række installationer til fællesbrug, herunder tennisbaner, anviste aktivitets- og fitnessrum, fodbold- og rugbybaner, et sportscenter og en atletikbane.

  IT FACILITIES

  Undervisningsaktivitet på University of Barcelona understøttes fuldt ud af Virtual Campus, et online læringsmiljø tilpasset behovene for ansigt-til-ansigt, blandet og fjernundervisningsmodeller. UB-studerende har også adgang til universitetets talrige computerlokaler på tværs af universitetets campusser. UB tilbyder også Wi-Fi-dækning på alle campusser.

  Universitat de Barcelona er i top 10 over lande, hvor man kan studere i udlandet

  educations.com Top 10 Europe rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2021 badge

  Placeringer

  • Barcelona

   Gran Via de les Corts Catalanes, 585, 08007, Barcelona

  Spørgsmål