Keystone logo
Universitat de Girona

Universitat de Girona

Universitat de Girona

Introduktion

University of Girona er en offentlig institution, der er integreret i det katalanske offentlige universitetssystem, udmærker sig i undervisning og forskning og deltager i fremskridt og udvikling af samfundet gennem skabelse, transmission, formidling og kritik af videnskab , teknik, humaniora, samfundsvidenskab og sundhed og kunst. Det er en økonomisk og kulturel motor i omgivelserne og udtrykker kalden for universalitet og åbenhed overfor alle traditioner, fremskridt og kulturer i verden.

183918_photo-1571260899304-425eee4c7efc.jpg
javier trueba / unsplash

25 grunde til at studere på UdG

UdG underviser i kvalitet, international anerkendelse, praktikpladser i virksomheder og muligheden for at studere lige i centrum af en aktiv, kulturel menneskelig by.

 1. Undervisning og forskning. I sine 25 års eksistens har University of Girona udmærket sig i undervisning og forskning inden for områderne kunst og humaniora, videnskaber, sundhedsvidenskab, samfunds- og juridisk videnskab og ingeniør- og arkitekturvidenskab. Det er det tolvte statsuniversitet blandt 66 i henhold til CyD-klassificeringen.
 2. Multidisciplinær og tværgående træning. Vi tilbyder dig en tværfaglig og tværgående træning: 48 grader og elleve dobbelt grader inden for alle videnområder forbereder dig til den professionelle fremtid som en kritisk borger med verden omkring dig, reflekterende og opmærksom.
 3. Tre byområder. UdG-campusserne er urbane, bæredygtige, tilgængelige og har globale fordele. Lige midt i Barri Vell, i centrum af byen og i Montilivi, i rum integreret i et grønt miljø.
 4. En universitetsby Du vil bo og studere i en universitetsby. Girona er kultur og fremskridt, den er aktiv og dynamisk; og det er en af de ti bedste byer i Europa til en flugt (ifølge The Guardian, 2016).
 5. Tæt på dig Du vil modtage personlig opmærksomhed med små grupper, mentoring og et informations- og rådgivningscenter specielt designet til dig.
 6. Uddannelse i sprog og praktikpladser i udlandet. Vi hjælper dig med at gå videre: du finder sprogundervisning, praktikpladser i udlandet, undervisning i engelsk og et internationalt mobilitetsprogram med over 400 destinationsuniversiteter at vælge imellem. Sprogtjenesten med sine kurser hjælper dig med at nå det niveau, der kræves af graden.
 7. Involvering med territoriet. UdG er til stede i afgrænsningen af Girona med forskningscentre, institutter og stole. Og det har centre knyttet til afgrænsningen af Barcelona.
 8. Vi er internationale Vi indgår samarbejdsaftaler med udenlandske universiteter om undervisnings- og forskningsophold, fra Sydamerika til Middelhavskredsen, grænseoverskridende rum og Kina.
 9. Vi støtter. Vi bliver involveret i verden: mere end 1.000 UdG-studerende deltager aktivt i solidaritetshandlinger med udviklingslande og i situationer med humanitær krise.
 10. Økonomisk og social motor. Vi opretter alliancer med offentlige enheder (rådhuse, råd, amter ...) og private enheder for at øge viden.
 11. Innovation og anvendt forskning. Med det sektorielle campusprogram bliver UdG spydspidsen for anvendt innovation og forskning: dette letter forholdet mellem virksomheder og institutioner i forskellige socioøkonomiske sektorer.
 12. Pioner inden for forskningsprojekter. UdG er en pioner inden for opnåelse af forskningsprojekter, som offentliggjort forskning og i mængder af videnskabelige publikationer.
 13. International anerkendelse af forskning. De mere end hundrede forskningsgrupper, 24 afdelinger, 12 forskningsinstitutter og 31 stole genererer internationalt anerkendt kvalitetsundersøgelse.
 14. Hovedkvarter for forskningsinstitutter i Generalitat. Fire forskningsinstitutter for Generalitat har deres hovedkvarter i UdG.
 15. Vi byder talent velkommen. Store tænkere, skabere, forskere og nutidige videnskabsmænd opholder sig ved UdG.
 16. Vi overfører teknologi til samfundet. I UdG er der fire TECNIO-grupper, ekspertagenter i overførsel og med kapacitet til at levere teknologiske innovationstjenester til virksomheder i Catalonien.
 17. Innovative virksomheder og forskergrupper. Science and Technology Park har mere end hundrede virksomheder og innovative forskningsgrupper, der fører teknologisk forskning.
 18. Fremragende inden for turisme og Erasmus. Vi har en af de bedste turiststudier i Spanien, og vi kører en Erasmus Mundus med international prestige.
 19. Vi er forpligtet til at undervise i innovation. Implementeringen af problembaseret læring er et af de mest revolutionerende projekter inden for den nuværende uddannelse og gennemføres på UdG.
 20. God kvalifikation i MIR-prøverne. Kvalitetsundervisning giver konkrete resultater: karakteren på 86% af de første læger ved UdG i MIR overstiger det gennemsnitlige stat.
 21. Praktikpladser i virksomheder. Vi forbereder dig på din professionelle fremtid med mere end 1.500 praktikaftaler med virksomheder og institutioner til at gennemføre akademisk uddannelse og et langvarigt eksternt praktikprogram for at fremme ansættelsesevnen.
 22. Stipendier og stipendier. Vi tilbyder dig mere end 7 millioner euro i stipendier og studiestipendier.
 23. Kvalitet udstyr og tjenester. I UdG har du alt hvad du har brug for: biblioteket, med over 10.000 kvadratmeter og åbent 338 dage om året, studieværelser, computerværelser, et udsigt til simulering af forsøg ... Vi er de første Catalansk universitet på laboratoriepladser for hver 100 studerende.
 24. Master og international grad. Du kan fortsætte din uddannelse med en bred vifte af 44 faglige og forsknings-mestre og 8 internationale dobbeltgrader.
 25. Sport, fritid og kultur. Føj til oplevelsen af at være et universitet nydelsen af sport, samarbejds- og solidaritetsindsatsen, hjerterytmen til foreningen, castells-følelser, teaterklassen, UdG's kor og adskillige kulturelle aktiviteter: konferencer, koncerter, udstillinger, aflæsninger og Fiesta-borgmesteren for universitetet i Girona.

183919_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg
Alexis Brown / unsplash

Placeringer

 • Girona

  Plaza de Sant Domènec, 3 Edificio Les Àligues 17004 Girona, , Girona

Spørgsmål